ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το ενυδατικό λάδι και το εξωτικό άρωμα που συνδυάζω για να ευωδιάζω «καλοκαίρι»

Ένα «δίδυμο» καλλυντικών που κάθε τέτοια εποχή μου φτιάχνει τη διάθεση και κάνει την επιδερμίδα μου λεία και λαμπερή.

Το ενυδατικό λάδι και το εξωτικό άρωμα που συνδυάζω για να ευωδιάζω «καλοκαίρι»

Έχω μια καλοκαιρινή συνήθεια που με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα. Μου αρέσει μετά το ντους, ενώ το δέρμα μου είναι ακόμα νωπό, να απλώνω ένα ενυδατικό, ευωδιαστό λάδι. Έτσι, «φυλακίζω» την υγρασία στην επιδερμίδα μου και το άρωμα του λαδιού με αγκαλιάζει σαν ένα αέρινο πέπλο όλη μέρα.

Με κάθε κίνηση που κάνω το άρωμα αναδύεται. Μένει στα ρούχα μου, με ακολουθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι το μάθημα pilates και τη βραδινή μου έξοδο. Είναι η αέρινη ταυτότητά μου. Νιώθω δροσερή, ανάλαφρη και σίγουρη. Και για να το ενισχύσω αυτό κάνω ένα πολύ ωραίο τρικ: συνδυάζω μαζί με το ενυδατικό λάδι, το ίδιο άρωμα. Αρωματίζω πίσω από τα αυτιά, λίγο στα μαλλιά και στους καρπούς.

Ο συνδυασμός της ενυδάτωσης του ευωδιαστού λαδιού μαζί με το ζωηρό χαρακτήρα του αρώματος είναι υπέροχος. Νιώθω τόσο ωραία - σαν να φοράω το πιο τέλειο φόρεμα, σαν να με αγκαλιάζει ένα μεταξωτό σεντόνι.

Κάθε μέρα επαναλαμβάνω τη διαδικασία σαν ιεροτελεστία, ντους-λάδι-άρωμα και ξεκινάω τη μέρα μου, έτσι όπως ακριβώς μου αρέσει.

Αναζητώντας τις πιο εξωτικές ευωδιές για το καλοκαίρι μου, εκείνες που θα «σημαδέψουν» τις πιο χαρούμενες αναμνήσεις μου, ξέρω πού να ψάξω - στην πλούσια συλλογή της Hei Poa! Λατρεύω το Pure Tahiti Monoi Oil Tropical Orchid μαζί με το νέο άρωμα Orchidée Tropicale Eau de Toilette.

Το ενυδατικό λάδι και το εξωτικό άρωμα που συνδυάζω για να ευωδιάζω «καλοκαίρι»
Εμπνευσμένο από ελιξίρια λουλουδιών, το Pure Tahiti Monoi Oil Tropical Orchid δημιουργείται από τη διαβροχή ανθών τροπικής ορχιδέας και tiare σε λάδι καρύδας.
Το Orchidée Tropicale Eau de Toilette αποκαλύπτει το πουδρέ άρωμά του μέσα από τις ντελικάτες και πικάντικες νότες αμυγδάλου και ροζ πιπεριού.

Μετά το ντους, ακολουθεί το πρώτο βήμα της περιποίησής μου. Απλώνω στη νωπή επιδερμίδα μου, το Pure Tahiti Monoi Oil Tropical Orchid, το οποίο είναι εμπνευσμένο από ελιξίρια λουλουδιών και δημιουργείται από τη διαβροχή ανθών τροπικής ορχιδέας και tiaré σε λάδι καρύδας. Γνωστή και ως «ορχιδέα της νύχτας», η Τροπική Ορχιδέα αντιπροσωπεύει τη χάρη και τη θηλυκότητα. Το Monoi ενυδατώνει, θρέφει και βελτιώνει την υφή όχι μόνο της επιδερμίδας αλλά και των μαλλιών, ενώ το άρωμά του είναι σαγηνευτικό με τις νότες εσπεριδοειδών να τονίζουν τις φλοράλ λαμπερές νότες βανίλιας.

Ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού, τα προϊόντα αυτά κλείνουν μέσα τους τη φρεσκάδα της φύσης, με αναζωογονούν, ενώ οι μυρωδιές τους με ταξιδεύουν σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα!

Ακολουθεί το δεύτερο βήμα της ιεροτελεστίας φροντίδας μου, το άρωμα Orchidée Tropicale Eau de Toilette που θα εντείνει την εξωτική μυρωδιά του λαδιού. Μία αρωματική δημιουργία που αποκαλύπτει ντελικάτες και πικάντικες νότες αμυγδάλου και ροζ πιπεριού σε φίνο πουδρένιο φόντο. Το γιασεμί, το τριαντάφυλλο, το κυκλάμινο και τα άνθη πορτοκαλιάς συνδυάζονται σαν ένα φλοράλ ελιξίριο στην καρδιά ενός αρωματικού κήπου, ενώ το τροπικό ταξίδι κλείνει με τις εξωτικές νότες από βανίλια, πατσουλί και γάλα καρύδας.

Για αυτό κάθε φορά που με ρωτάει κάποια φίλη μου, «μα, τι άρωμα φοράς; Μοσχομυρίζεις!», εγώ της απαντάω με το γνωστό και αγαπημένο μου μάντρα «ντους-λάδι-άρωμα» και κατόπιν της ψιθυρίζω το μεγάλο μυστικό: «Ψάξε στα Hei Poa, εκεί θα βρεις τη δική σου αέρινη ταυτότητα για το καλοκαίρι».

Ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού, τα προϊόντα αυτά κλείνουν μέσα τους τη φρεσκάδα της φύσης, με αναζωογονούν και οι μυρωδιές τους με ταξιδεύουν σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα!

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα περιποίησης της Hei Poa στο www.heipoa.gr και τα σημεία πώλησης στο http://www.heipoa.gr/locations.php

Tag us: @heipoa.gr

Spread the news: #heipoagr #tropical

Φωτό: Unsplash

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.