ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το ένα και μοναδικό κραγιόν που δε φεύγει με τίποτα, ακόμα και αν φας σάντουιτς

Αν θες το χρώμα των χειλιών σου να παραμείνει αναλλοίωτο από το πρωί μέχρι το βράδυ, τότε πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου αυτό το προϊόν.

Το ένα και μοναδικό κραγιόν που δε φεύγει με τίποτα, ακόμα και αν φας σάντουιτς

Η beauty editor Alyss Bowen, συνεργάτιδα του Who What Wear, υπέβαλε δεκάδες κόκκινα κραγιόν στη μεγάλη δοκιμασία ενός σάντουιτς. Ποιο αποδείχτηκε το πιο ανθεκτικό; Αυτή είναι η μαρτυρία της.

«Το τέλειο κραγιόν μπορεί να θεωρηθεί ισοδύναμο του ιδανικού τζιν, που αγκαλιάζει υπέροχα το κορμί σου. Μάλιστα εάν βρεις το κατάλληλο lipstick, που δεν αποχωρίζεται τα χείλη σου από την αυγή μέχρι το σούρουπο, τότε ίσως νιώσεις πολύ ευτυχισμένη.

»Από μικρή ήμουν οπαδός του κόκκινου κραγιόν, καθώς είμαι ανοιχτόχρωμη και πιστεύω ότι αυτό αναδεικνύει τη λευκή μου επιδερμίδα. Πάντα είχα ως πρότυπο την Alexa Chung, η οποία με μύησε στα μυστικά ομορφιάς από τότε που ήμουν 15. Δεδομένου όμως ότι έχω δοκιμάσει χιλιάδες red lipstick από τα εφηβικά μου χρόνια, θεωρώ πολύ δύσκολο να ανακαλύψεις αυτό που δε φεύγει με τίποτα από τη θέση του, όσο κι αν φας και πιεις.

Το ένα και μοναδικό κραγιόν που δε φεύγει με τίποτα, ακόμα και αν φας σάντουιτς
Δεδομένου ότι έχω δοκιμάσει χιλιάδες κόκκινα κραγιόν από τα εφηβικά μου χρόνια, θεωρώ πολύ δύσκολο να ανακαλύψεις αυτό που δε φεύγει με τίποτα από τη θέση του, όσο κι αν φας.

»Έτσι μία μέρα πήρα την απόφαση να κάνω το τεστ με τα σάντουιτς. Ναι, καλά ακούσατε. Έφαγα αρκετά σάντουιτς και πήρα κάμποσες θερμίδες, καθώς δοκίμαζα παράλληλα κραγιόν διαφορετικών καλλυντικών οίκων, προκειμένου να εντοπίσω το ένα και μοναδικό, που θα βγει αλώβητο από αυτή τη δοκιμασία. Και τελικά το βρήκα.

Η δοκιμασία με τα σάντουιτς και τα διαφορετικά κραγιόν.

»Και πολλές από εσάς θα βιαστείτε να πείτε ότι νικητής αυτής της δοκιμασίας είναι το Ruby Woo της MAC, ένα κραγιόν με εκατομμύρια fans. Αν σας έλεγαν όμως, ότι παρόλο που είναι ένας πολύ δυνατός ανταγωνιστής, δεν είναι αυτό που ξεχώρισα, θα με πιστεύατε;

»Αυτό που περνάει το τεστ και παίρνει δέκα με τόνο είναι το Barry M lipstick. Ένα κραγιόν μακράς διάρκειας, το οποίο πέρα από το φανταστικό χρώμα και την υψηλή ποιότητα στις συνθέσεις και τις υφές, ξεχωρίζει τόσο για τη σταθερότητα όσο και τη διάρκεια. Τι κι αν έχω βάλει κραγιόν και κραγιόν στη ζωή μου. Ή που πετυχαίνεις το τέλειο κρεμώδες, βελούδινο, ακαταμάχητο χρώμα και μετά από καμιά ώρα έχει εξαφανιστεί διά μαγείας, ή που βρίσκεις το υπερσταθερό κραγιόν, που όμως το χρώμα του αφυδατώνει τα χείλη και τα κάνει να φαίνονται σκασμένα και ταλαιπωρημένα.

Δες το εδώ.

Το Barry M lipstick είναι να κραγιόν μακράς διάρκειας, το οποίο πέρα από το φανταστικό χρώμα και την υψηλή ποιότητα στις συνθέσεις και τις υφές, ξεχωρίζει τόσο για τη σταθερότητα όσο και για τη διάρκεια.

»Πλέον όμως δε χρειάζεται να τα αφυδατώνεις με τα «ημιμόνιμα» κραγιόν της αγοράς. Με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείς να αποκτήσεις ζωηρά και φλογερά χείλη που διαρκούν. Και ένα είναι μόνο σίγουρο: ό,τι όλοι οι άλλοι θα απορούν με τη σταθερότητα του κραγιόν σου και θα θέλουν να τους αποκαλύψεις το μυστικό σου».

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

Περισσότερα από

Ομορφιά

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.