Η beauty editor Alyss Bowen, συνεργάτιδα του Who What Wear, υπέβαλε δεκάδες κόκκινα κραγιόν στη μεγάλη δοκιμασία ενός σάντουιτς. Ποιο αποδείχτηκε το πιο ανθεκτικό; Αυτή είναι η μαρτυρία της.

«Το τέλειο κραγιόν μπορεί να θεωρηθεί ισοδύναμο του ιδανικού τζιν, που αγκαλιάζει υπέροχα το κορμί σου. Μάλιστα εάν βρεις το κατάλληλο lipstick, που δεν αποχωρίζεται τα χείλη σου από την αυγή μέχρι το σούρουπο, τότε ίσως νιώσεις πολύ ευτυχισμένη.

»Από μικρή ήμουν οπαδός του κόκκινου κραγιόν, καθώς είμαι ανοιχτόχρωμη και πιστεύω ότι αυτό αναδεικνύει τη λευκή μου επιδερμίδα. Πάντα είχα ως πρότυπο την Alexa Chung, η οποία με μύησε στα μυστικά ομορφιάς από τότε που ήμουν 15. Δεδομένου όμως ότι έχω δοκιμάσει χιλιάδες red lipstick από τα εφηβικά μου χρόνια, θεωρώ πολύ δύσκολο να ανακαλύψεις αυτό που δε φεύγει με τίποτα από τη θέση του, όσο κι αν φας και πιεις.

Δεδομένου ότι έχω δοκιμάσει χιλιάδες κόκκινα κραγιόν από τα εφηβικά μου χρόνια, θεωρώ πολύ δύσκολο να ανακαλύψεις αυτό που δε φεύγει με τίποτα από τη θέση του, όσο κι αν φας.

»Έτσι μία μέρα πήρα την απόφαση να κάνω το τεστ με τα σάντουιτς. Ναι, καλά ακούσατε. Έφαγα αρκετά σάντουιτς και πήρα κάμποσες θερμίδες, καθώς δοκίμαζα παράλληλα κραγιόν διαφορετικών καλλυντικών οίκων, προκειμένου να εντοπίσω το ένα και μοναδικό, που θα βγει αλώβητο από αυτή τη δοκιμασία. Και τελικά το βρήκα.

Η δοκιμασία με τα σάντουιτς και τα διαφορετικά κραγιόν.

»Και πολλές από εσάς θα βιαστείτε να πείτε ότι νικητής αυτής της δοκιμασίας είναι το Ruby Woo της MAC, ένα κραγιόν με εκατομμύρια fans. Αν σας έλεγαν όμως, ότι παρόλο που είναι ένας πολύ δυνατός ανταγωνιστής, δεν είναι αυτό που ξεχώρισα, θα με πιστεύατε;

»Αυτό που περνάει το τεστ και παίρνει δέκα με τόνο είναι το Barry M lipstick. Ένα κραγιόν μακράς διάρκειας, το οποίο πέρα από το φανταστικό χρώμα και την υψηλή ποιότητα στις συνθέσεις και τις υφές, ξεχωρίζει τόσο για τη σταθερότητα όσο και τη διάρκεια. Τι κι αν έχω βάλει κραγιόν και κραγιόν στη ζωή μου. Ή που πετυχαίνεις το τέλειο κρεμώδες, βελούδινο, ακαταμάχητο χρώμα και μετά από καμιά ώρα έχει εξαφανιστεί διά μαγείας, ή που βρίσκεις το υπερσταθερό κραγιόν, που όμως το χρώμα του αφυδατώνει τα χείλη και τα κάνει να φαίνονται σκασμένα και ταλαιπωρημένα.

Δες το εδώ.

Το Barry M lipstick είναι να κραγιόν μακράς διάρκειας, το οποίο πέρα από το φανταστικό χρώμα και την υψηλή ποιότητα στις συνθέσεις και τις υφές, ξεχωρίζει τόσο για τη σταθερότητα όσο και για τη διάρκεια.

»Πλέον όμως δε χρειάζεται να τα αφυδατώνεις με τα «ημιμόνιμα» κραγιόν της αγοράς. Με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείς να αποκτήσεις ζωηρά και φλογερά χείλη που διαρκούν. Και ένα είναι μόνο σίγουρο: ό,τι όλοι οι άλλοι θα απορούν με τη σταθερότητα του κραγιόν σου και θα θέλουν να τους αποκαλύψεις το μυστικό σου».

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS