Το μακιγιάζ είναι μία υπόθεση για την οποία έχουν ξοδευτεί πολλοί τόνοι μελάνι. Επίσης, το μακιγιάζ είναι κάτι που για την καθεμία από εμάς αποτελεί μία απόλυτα υποκειμένικη υπόθεση. Το στυλ που αρέσει σε σένα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που αρέσει σε κάποια άλλη, τα προϊόντα που κάθονται σωστά πάνω στο δέρμα σου ίσως να βαραίνει την επιδερμίδα μίας άλλης γυναίκας και σίγουρα για όλες υπάρχει μία απόχρωση που είναι πιο κοντά στο χρώμα της επιδερμίδας μας. 

Ωστόσο, νομίζω ότι όλες συμφωνούμε πως το πραγματικό ζητούμενο από ένα ιδανικό make up είναι το να δένει απόλυτα φυσικά με το δέρμα μας, ώστε να μοιάζει εντελώς φυσικό, κάνοντας τους πάντες να νομίζουν ότι έχουμε βγει έξω με ελάχιστο μακιγιάζ πάνω μας, οτι διαθέτουμε την τέλεια, πεντακάθαρη, φωτεινή επιδερμίδα.

Δεν είναι κάτι απλό να βρεις αυτό που έχει το παραπάνω αποτέλεσμα στο πρόσωπο σου.  Γι' αυτό το λόγο οι ειδικοί είναι εδώ για να σου προτείνουν αυτά πoυ πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αν θέλεις να ακούσεις κι εσύ την πολυπόθητη ερώτηση: «Μα καλά τι κάνεις και είναι το δέρμα σου τόσο καθαρό;».

Δες το εδώ

Clarins Skin Illusion Fluid Foundation 102.5 30 ml undefined 36,89 €

Δες το εδώ

Clinique Even Better™ Makeup SPF 15 CN 08 Linen 30 ml CN 08 Linen 28,72 €

Δες το εδώ

Lancôme Teint Idole Ultra Compact Powder Foundation SPF15 010 Beige Albâtre 11 gr. 38,18 €

Δες το εδώ

Lancôme Teint Visionnaire Skin Perfecting Makeup Duo 02 Lys Rosé 30 ml 02 Lys Rosé 47,18 €

Δες το εδώ

Estée Lauder Double Wear Maximum Cover Camouflage Makeup For Face & Body SPF 15 1C1 Cool Bone 30 ml 1C1 Cool Bone 38,72 €

Δες το εδώ

WILD ROSE SPF15 Foundation WRF1

Aκολούθησε το WomanTOC στο Instagram

TAGS