Από την ημέρα που κυκλοφόρησε, πίσω στο μακρινό 1999, βρέθηκε με ευκολία στην λίστα των προτιμήσεων των πιο διάσημων γυναικών στον κόσμο. Και συνεχίζει ακάθεκτο με ονόματα όπως η Μέγκαν Μαρκλ, η Έμμα Στόουν,  η Τζένιφερ Λόρενς και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς να δηλώνουν δημόσια ότι πίνουν νερό στο όνομα του και ότι το λατρεύουν για το φυσικό του αποτέλεσμα και το υπέροχο χρώμα «της υγείας» που αφήνει στα μάγουλα του. 

Ο λόγος για το εβληματικό προϊόν της εταιρίας καλλυντικών Nars, Νars Orgasm Blush, το οποίο πλέον θεωρείται καλτ στο σύμπαν της παγκόσμιας βιομηχανίας ομορφιάς, ένα σημείο αναφοράς όπως το Chanel Νο5 ή τα κραγιόν της MAC. 

Η Mέγκαν Μαρκλ είναι ανάμεσα στις πολύ διάσημες γυναίκες που έχουν δηλώσει δημόσια ότι λατρεύουν το ροζ της Nars, ένα εμβληματικό προϊόν που κυκλοφορεί 20 χρόνια.

Και είναι αλήθεια πως λίγα προϊόντα έχουν πετύχει να βρουν μία μόνιμη θέση στα νεσεσέρ σχεδόν όλων των celebrities, οι οποίες βέβαια αγαπούν γενικά την Nars βάζοντας στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς τους κι άλλα προϊόντα, όπως οι παλέτες με τις σκιές, τα highlighter, τα μανό και τα λιπγκλος.

H Μάργκοτ Ρόμπι με σκιές Nars.

 

H Έμμα Στόουν με highlighter Νars.

 

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με λιπ γκλος Nars.

Δες το εδώ

Nars Blush in Orgasm (£25)

Δες το εδώ

Nars Endless Orgasm Palette (£46)

Δες το εδώ

Nars Orgasm Liquid Highlighter (£25)

Δες το εδώ

NARS Liquid Blush 15ml £25.00

Δες το εδώ

Nars Oil-Infused Lip Tint (£23)

 

 

 

 

 

 

 

TAGS