Είτε πρόκειται για τα royal blue φορέματά της, είτε για τα mom jeans και τα oversized λευκά πουκάμισα, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν αυτό που θα χαρακτηρίζαμε σήμερα ως style influencer (και όχι μόνο).

Οι εμφανίσεις της έγραψαν ιστορία και μερικά από τα looks της μοιάζουν απόλυτα σύγχρονα και in ακόμα και σήμερα- η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν εμφανιστεί πολλές φορές με κομμάτια- αναφορά σε εκείνη.

Ωστόσο υπάρχει ένα μυστικό της εμφάνισής της που δε θα αντιγράψουν ποτέ, και αυτό δεν είναι άλλο από το ασυνήθιστο χρώμα του eyeliner της.

 

 

Παρ΄όλο που ακολουθούσε πιστά τους κανόνες ομορφιάς του παλατιού, με ουδέτερα νύχια και φυσικό μακιγιάζ, η Νταϊάνα είχε αδυναμία στο μπλε eyeliner, γιατί τόνιζε ιδανικά τα μάτια της.

 

 

Είτε επρόκειτο για μια γαλάζια γραμμή στο εσωτερικό σημείο του κάτω βλέφαρου είτε για ένα διακριτικό cat-eye σε μπλε σκούρο, το μπλε eyeliner ήταν το beauty μυστικό και η αγαπημένη της συνήθεια.

 

 

Όμως, κατά πάσα πιθανότητα, δε θα δούμε ποτέ την Κέιτ και τη Μέγκαν να το φορούν- πολύ απλά επειδή δεν ταιριάζει τόσο στα χρώματά τους. Μια τέτοια επιλογή, στη δική τους περίπτωση θα ήταν απλώς too much.

Δες το βίντεο.

 

TAGS