Η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν περίεργα υλικά που έχουν στην κουζίνα τους για να φτιάχνουν homemade beauty συνταγές. Τα DIY beauty μυστικά είναι αρκετά διαδεδομένα και στο Χόλιγουντ αφού δεν είναι λίγες οι σταρ που καταφεύγουν σε «σπιτικές» συνταγές αντί να αγοράσουν ένα αντίστοιχο προϊόν.

Έναν -σίγουρα ιδιαίτερο τρόπο- για να δώσει λάμψη στο κουρασμένο δέρμα χρησιμοποιεί η Γαλλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Βανέσα Παραντί. Η σταρ που είναι συνώνυμο της γαλλικής ομορφιάς και έχει διαπρέψει και στον χώρο του μοντέλινγκ, πηγαίνει… στο ψυγείο της όταν θέλει να τονώσει την επιδερμίδα της. Συγκεκριμένα βάζει μερικά παγάκια κατευθείαν στο πρόσωπό τα οποία όπως υποστηρίζει μαλακώνουν δραστικά το δέρμα και το αφήνουν φρέσκο.  

Η ίδια έχει πει «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα παγάκια πάνω στο πρόσωπο. Είναι απίστευτη αίσθηση και τα παγάκια χαρίζουν τρομερή λάμψη. Ο Πολ Νιούμαν έβαζε το πρόσωπό του σε ένα μπολ με νερό και παγάκια, αλλά εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό! Νιώθω πολύ κρύο!». Εσείς θα δοκιμάζατε αυτό το περίεργο beauty trick;

 

Ας θυμηθούμε την διαφήμιση του 1991 για το άρωμα της Chanel με πρωταγωνίστρια τη Βανέσα Παραντί

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS