Η Mica Ricketts, beauty editor στο βρετανικό Who What Wear, δηλώνει μεγάλη φαν της συμβατικής προσέγγισης όσο αναφορά στα προϊόντα ομορφιάς που αγαπά και χρησιμοποιεί σε σταθερή βάση. Αυτό σημαίνει κρέμες και μάσκες από τις μεγάλες εταιρίες καλλυντικών και σίγουρα όχι πειράματα με σπιτικά προϊόντα. 

Κι όμως υπάρχει ένα συγκεκριμένο προϊόν το οποίο αποφάσισε να δοκιμάσει καθώς, όπως λέει, ανακάλυψε ότι το χρησιμοποιούν όλες οι φίλες της που έχουν αξιοζήλευτο δέρμα. Η ίδια έμεινε απίστευτα ικανοποιημένη και το συστήνει παντού ανεπιφύλακτα και υποστηρίζει ότι είναι το μυστικό για μία επιδερμίδα που λάμπει και δεν μαρτυρά την πραγματική ηλικία της.

Ο λόγος για το λάδι καρύδας, ένα αμφιλεγόμενο προϊόν, το οποίο κάποιοι λατρεύουν και κάποιοι μισούν. Στην πρώτη κατηγοριά ανήκουν σίγουρα δύο αγαπημένες celebrities, η Μιράντα Κερ και η Έμμα Στόουν, οι οποίες έχουν παραδεχθεί πως το έχουν βάλει στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς τους και-ας το παραδεχθούμε- και οι δύο έχουν επιδερμίδες που οι καθεμία από εμάς θα ήθελε να έχει.

Από την άλλη κάποιοι beauty experts υποστηρίζουν ότι το λάδι καρύδας δεν είναι ενδεδειγμένο για χρήση οπουδήποτε κοντά στο πρόσωπο και ότι μακροπρόσθεσμα βλάπτει την επιδερμίδα. Οι απόψεις διαφέρουν και πιθανότατα μία δοκιμή θα μας πείσει.

Το προϊόν, πάντως, που προτείνει η Ricketts δεν στοιχίζει περισσότερο από 10 ευρώ και είναι το παρακάτω:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Vita Coco Coconut Oil (£10)

Eνώ μπορείς να δεις κι άλλα προϊόντα με βάση το λάδι καρύδας στην έρευνα αγοράς που ακολουθεί.

Δες το εδώ

RMS Beauty Raw Coconut Cream (£17)

Δες το εδώ

Too Cool for School Coconut Oil Serum Mask (£6)

Δες το εδώ 

The Body Shop Coconut Oil Brilliantly Nourishing Pre-Shampoo Hair Oil (£8)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS