Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και θεωρείται η καταλληλότερη περίοδος για αλλαγές, όσον αφορά το hair styling. Τι καλύτερο λοιπόν από έναν αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης στην εμφάνισή σου, με την πιο cool απόχρωση στα μαλλιά;

Απ' ότι φαίνεται, τo peach blonde είναι γι' αυτή τη σεζόν το "νέο" χάλκινο. Ένα χρώμα που χαρίζει λάμψη και ζεστασιά στο πρόσωπο και έρχεται να αντικαταστήσει το κλασικό έντονο χάλκινο με μία νέα πιο ανοιχτή "βερικοκί" απόχρωση.

Εάν λοιπόν δεν σε φοβίζουν οι αλλαγές και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να πειραματιστείς, η colorist Gerilyn Ghaisarzadeh του Capricci Ricci Salon στο Orlando θα σου δείξει τον τρόπο, καθώς δημιούργησε μία πολύ ξεχωριστή απόχρωση που δεν είναι ούτε ξανθιά, ούτε ginger.

Συγκεκριμένα όπως τονίζει η διακεκριμένη colorist, το peach blonde είναι μία νέα προσέγγιση του χρυσού ξανθού, ιδανικό για όσες έχουν πιο σταρένια επιδερμίδα, αλλά και γι’ αυτές με καστανά μάτια. Όσον αφορά τις γυναίκες με πιο λευκή επιδερμίδα, το peach blonde δε θα δείχνει ξένο, εάν συνδυαστεί με μια πιο σκούρα βάση, προκειμένου να αναδειχθεί η αντίθεση με την επιδερμίδα.

Εάν λοιπόν σου αρέσουν οι γλυκές αποχρώσεις του ροδακινί, πρέπει να δοκιμάσεις κι εσύ το peachy hair, την απόλυτη, καλοκαιρινή τάση.

Δες τη συγκεκριμένη απόχρωση:

Δείτε μία μεταμόρφωση από καστανό σε peach blond:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS