Οι τάσεις στα νύχια είναι το ίδιο σημαντικές με εκείνες της μόδας και του μακιγιάζ. Τα περιποιημένα και όμορφα βαμμένα νύχια μάς κάνουν να ακτινοβολούμε λάμψη και αυτοπεποίθηση, κάθε φορά που τα κοιτάζουμε.

Γι' αυτή τη σεζόν ξεχάστε όμως το all time classic french manicure, τα ροκ dark nails ή τις διακριτικά παλ αποχρώσεις. Ήρθε η ώρα να πάρετε μία γεύση από το τρεντ που έχει βομβαρδίσει το Instagram, καθώς το μανικιούρ παίρνει άλλη διάσταση και έχει μεγάλη δόση εκκεντρικότητας.

Αυτή την άνοιξη ένα είναι το διαφορετικό nail print που ζητάνε οι πιο τολμηρές γυναίκες στα άκρα τους. Και αυτό δεν είναι άλλο από τα καρό σχέδια, τα οποία έκλεψαν την παράσταση αρχικά στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Τα ασπρόμαυρα καρό σίγουρα έχουν την τιμητική τους. Παρόλα αυτά, πολλές beauty experts τα προτιμούν σε άλλες παραλλαγές. Εξάλλου, όσο πιο messy δείχνει το καρό, τόσο πιο ωραίο φαίνεται το συγκεκριμένο μανικιούρ.

Ωστόσο, εμείς οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η νέα τάση δεν αποτελεί κορυφαία επιλογή, καθώς είναι ιδιαίτερα επιτηδευμένη, εκκεντρική και δανείζεται όλα τα κιτς στοιχεία από παλαιότερες δεκαετίες.

Δείτε κάποια εκκεντρικά μανικιούρ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS