Η επιδερμίδα κουράζεται, χαλαρώνει και θαμπώνει κατά τη διάρκεια μίας ημέρας. Εξελικτικά, αυτή η διαδικασία αφήνει σημάδια και σε λίγα χρόνια τα σημάδια γίνονται μόνιμα.Την επιβάρυνση της επιδερμίδας τη βιώνουν καθημερινά εκατομμύρια γυναίκες, που σε σχετική έρευνα απάντησαν μάλιστα ότι όσο περνάει η ημέρα νιώθουν:

  • Χαλάρωση του περιγράμματος 97%
  • Θαμπή επιδερμίδα 92%
  • Εντονες ρινοπαρειακές πτυχώσεις 92%
  • Ρυτίδες και λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα 82%

Ενώ λοιπόν οι γυναίκες ξεκινούν το πρωΐ, πανέτοιμες να αντιμετωπίσουν τη μέρα που τις περιμένει, με μια φρέσκια επιδερμίδα, κατά το μεσημέρι πρέπει να φρεσκάρουν το μακιγιάζ για να ζωντανέψουν το χρώμα της επιδερμίδας και να καλύψουν τα σημάδια του χρόνου που γίνονται πιο έντονα. Το απόγευμα, όμως τα χαρακτηριστικά αρχίζουν να «χαλαρώνουν» και οι ρυτίδες να γίνονται εντονότερες, επιβαρύνοντας την όψη της επιδερμίδα, όσο η μέρα φτάνει στο τέλος της.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Διευθύντρια του τμήματος ανάπτυξης της Vichy, Sophie Veyrat, που τονίζει ότι η λύση βρίσκεται στην «ενίσχυση της ανθεκτικότητας της επιδερμίδας απέναντι στις καθημερινές πιέσεις και «επιθέσεις» που δέχεται.

Πώς μπορούμε λοιπόν να επιτυχουμε την αντιγήρανση προσώπου; Συνδυάζοντας τρία στοιχεία:

  1. Για ορατό αποτέλεσμα στη στιγμή, εφαρμόζουμε το πρωί μια αγωγή οπτικής διόρθωσης που καμουφλάρει τις ατέλειες και προσφέρει βελούδινη υφή.
  2. Για επιδερμίδα που διατηρεί τη νεανική της ακτινοβολία από το πρωΐ ως το βράδυ, χρησιμοποιούμε ενεργά συστατικά τα οποία να δρουν «χαραλωτικά» στην επιδερμίδα και έτσι να καταπολεμούν τις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες που εμφανίζονται στη διάρκεια της ημέρας.
  3. Συνδυάζουμε και άλλα ενεργά συστατικά, γνωστά για την ικανότητά τους να διεγείρουν και αποσυμφορούν την μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας, αλλά και να αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα όπως μαύροι κύκλοι, σακούλες κάτω από τα μάτια και την απώλεια λάμψης.

Σαν αποτέλεσμα, η επιδερμίδα μας δείχνει περισσότερο τονωμένη και δροσερή, ακόμα κι έπειτα από μια απαιτητική μέρα. Μακροπρόθεσμα, ο συνδυασμός ενός αντιοξειδωτικού συστατικού με ένα ενεργό συστατικό που μπορεί να αυξήσει το πάχος της επιδερμίδας, προσφέρει διπλό όφελος. Αυτός ο μαγικός συνδυασμός, όχι μόνο θα φωτίσει μια θαμπή επιδερμίδα και θα τη βοηθήσει να δείχνει λαμπερή, αλλά θα μπορέσει να ενισχύσει τη δομή της επιδερμίδας και να στοχεύσει στην αντιγήρανση.

TAGS