Με τη πάροδο του χρόνου, η μείωση παραγωγής κερατίνης, το στρες, η μη ισορροπημένη διατροφή, το κάπνισμα και οι λίγες ώρες ύπνου μπορούν να οδηγήσουν σταδιακά στη γήρανση των τριχών με τις μετεμμηνοπαυσιακές -κυρίως- γυναίκες να έχουν σημαντικά χαμηλότερη πυκνότητα μαλλιών και πιο αργούς ρυθμούς ανάπτυξης της τριχοφυΐας σε σχέση με τις προεμμηνοπαυσιακές. Η αραίωση δεν είναι ωστόσο κάτι που θα πρέπει να σας στερεί την αυτοπεποίθηση. Ακολουθούν τα καλύτερα κουρέματα για αραιά μαλλιά μετά τα 60, που εκτός από τι καμουφλάρουν τα ψεγάδια, χαρίζουν επιπλέον πόντους στιλ σε κάθε εμφάνιση.

Ακολουθούν τα καλύτερα κουρέματα για αραιά μαλλιά μετά τα 60, που εκτός από τι καμουφλάρουν τα ψεγάδια, χαρίζουν επιπλέον πόντους στιλ σε κάθε εμφάνιση.

Short Pixie

Τα λεπτά μαλλιά μπορούν πολύ εύκολα να δείχνουν αδύναμα και see-through εάν είναι πολύ μακριά. Το pixie είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές για μετά τα 60, καθώς μπορεί να τα κάνει να δείχνουν πιο πλούσια και υγιή. Ιδανικά θα σας συμβουλεύαμε να αποφύγετε τα πολύ κοντά pixie και να προτιμήστε ένα που να διατηρεί λίγο μήκος στο πάνω μέρος.

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: EPA/HFPA / HANDOUT EDITORIAL

TAGS