Από ότι φαίνεται, η Μαρία Μενούνος θέλησε να κάνει μια δραστική αλλαγή μετά από τόσα χρόνια και αποφάσισε να υποκύψει σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής της σεζόν. Έτσι, άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της. Το νέο αυτό στυλ επιμελήθηκε για ακόμα μία φορά ο αγαπημένος της φίλος και προσωπικός της hair stylist Δημήτρης Γιαννέτος. Μπορεί να μην ήταν εύκολη απόφαση, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα την δικαίωσε.

Εξάλλου, η δημοφιλής παρουσιάστρια ήταν ορκισμένη καστανή και γι΄αυτό δύσκολα θα μπορούσαμε να τη φανταστούμε με κάποιο άλλο χρώμα. Βέβαια κατά διαστήματα την έχουμε δει να πειραματίζεται με διαφορετικά χτενίσματα, αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε πειράξει το χρώμα της.

Με τη βοήθεια λοιπόν του expert απέκτησε ένα ανοιχτό χάλκινο, σχεδόν ginger χρώμα, το οποίο της πάει πάρα πολύ, καθώς αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Μάλιστα άφησε μερικά εκατοστά καστανής ρίζας, γιατί με αυτό τον τρόπο η αλλαγή δε δείχνει και τόσο έντονη. Ας μην ξεχνάμε ότι ο πασίγνωστος hair stylist διαπρέπει στην Αμερική και κάνει περήφανη τη χώρα μας, καθώς χτενίζει τους μεγαλύτερες αστέρες παγκοσμίως.

Στις φωτογραφίες που ανέβασαν και οι δυο τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Ιnstagram, η Μαρία Μενούνος δείχνει φρέσκια, λαμπερή, πολύ ανανεωμένη και ιδιαίτερα σέξι.

Δείτε το ανανεωμένο λουκ της:

 

 

TAGS