0
SHARES

Λόπεζ, Καρντάσιαν, Σακίρα, Μπιγιονσέ, Αγκιλέρα… Αυτές οι γυναίκες είναι διάσημες, μεταξύ άλλων, για τα οπίσθιά τους – ίσως και εξαιτίας αυτών. Τις έχετε ζηλέψει πολλές φορές κι άλλες τόσες έχετε αναρωτηθεί το μυστικό τους. Άριστα γονίδια, σκληρή γυμναστική με έμφαση στους γλουτιαίους ή πλαστικές επεμβάσεις; Δεν μπορούμε να απαντήσουμε με σιγουριά για τον τρόπο που τα απέκτησαν, μπορούμε όμως να απαντήσουμε με σιγουριά για τον τρόπο που θα τα αποκτήσετε εσείς. Και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσετε για μήνες στα γυμναστήρια -με αμφίβολο αποτέλεσμα- ούτε να υποβληθείτε σε κάποια χειρουργική επέμβαση.
Μερικές «κλωστούλες» είναι αρκετές για να αποκτήσετε… περήφανα οπίσθια, που θα στέκονται στο ύψος τους. Μιλάμε για τα ιατρικά νήματα PDO COG.
 

Τι είναι τα νήματα PDO COG

Πρόκειται για την τελευταία εξέλιξη στον τομέα των ιατρικών νημάτων, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως στην καρδιοχειρουργική. Στην πραγματικότητα είναι τα χειρουργικά, απορροφήσιμα ράμματα που χρησιμοποιούνται με ασφάλεια εδώ και αρκετά χρόνια. Έχουν εξαιρετική ανορθωτική δράση, καθώς, από τη στιγμή που εισάγονται στο δέρμα, πυροδοτούν την παραγωγή κολλαγόνου στο σώμα και ανορθώνουν άμεσα τους γλουτούς. Είναι 100% βιοδιασπώμενα, με μια σημαντική διαφορά από τα υπόλοιπα: έχουν αγκιστροειδή μορφή, με αποτέλεσμα να προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη παραγωγή κολλαγόνου καθώς δημιουργούν μεγαλύτερη τριβή εσωτερικά του δέρματος.

 

Πώς εισάγονται στο δέρμα

Με τη βοήθεια μιας μακριάς, ιδιαίτερα λεπτής βελόνας, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να γίνουν τομές. Η εισαγωγή τους γίνεται με την χρήση απλής τοπικής αναισθησίας και ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν δεν είναι προκαθορισμένος, αλλά εξαρτάται από την περιοχή και τη φύση του προβλήματος. Η διαδικασία διαρκεί από 30 λεπτά έως 1 ώρα.

 

Πώς επιτυγχάνουν το Brazilian effect

Τα συγκεκριμένα νήματα έχουν αγκιστράκια, τα οποία «τραβούν» την περιοχή. Αυτές οι μικροσκοπικές ακίδες σε κάθε νήμα μέσα στο δέρμα ανοίγουν σαν ομπρέλα δημιουργώντας μια στηρικτική δομή που ανασηκώνει απαλά τις χαλαρωμένες περιοχές. Έτσι επιτυγχάνεται σύσφιξη και ένα άμεσο mini lifting.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα των συγκεκριμένων νημάτων έχει ημερομηνία λήξης, καθώς οι ουσίες που περιέχουν (πολυγαλακτικό οξύ και πολυδιοξανόνη) αφομοιώνονται από τον περιβάλλοντα ιστό της περιοχής στην οποία εισήχθησαν. Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζετε ότι δεν πρόκειται να κρατήσετε μέσα στο δέρμα σας ένα ξένο σώμα.
Σταδιακά η παρουσία του νήματος μέσα στο δέρμα δίνει ένα επιπλέον ερέθισμα στον οργανισμό να δημιουργήσει καινούργιο συνδετικό ιστό από ίνες κολλαγόνου γύρω από τα νήματα. Μετά την εφαρμογή, εκτός της φυσικής ανόρθωσης λόγω των νημάτων, αυξάνεται λοιπόν η παραγωγή κολλαγόνου, και το μέγιστο αποτέλεσμα το βλέπετε σε 3 μήνες. Μετά από περίπου 6 μήνες τα νήματα απορροφώνται από τον οργανισμό, όμως η δράση τους παραμένει ενεργή γι’ άλλους έξι. Συνολικά λοιπόν το αποτέλεσμα διαρκεί ένα χρόνο.

 

Σε ποιες άλλες περιοχές του σώματος εφαρμόζονται τα νήματα;

Στην περιοχή των μπράτσων, της κοιλιάς και του εσωτερικού των μηρών, δηλαδή στις περιοχές του σώματος που εμφανίζουν χαλάρωση, η οποία δύσκολα αντιμετωπίζεται με τις συνήθεις πρακτικές σύσφιξης.

 

10 βασικά πλεονεκτήματα των νημάτων PDO COG

  • Τα αποτελέσματα διαρκούν 1 χρόνο.
  • Γρήγορη διαδικασία, από 30 λεπτά έως 1 ώρα.
  • Τα νήματα δεν είναι ορατά στο γυμνό μάτι και δεν αισθάνεστε την ύπαρξή τους.
  • Απαιτείται μόνο επάλειψη αναισθητικής κρέμας.
  • Δεν προκαλούν αλλεργίες.
  • Μηδέν χρόνος αποθεραπείας.
  • Χωρίς ουλές και σημάδια.
  • Χωρίς χειρουργείο.
  • Εφαρμόζουν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας CE.
  • Επιστρέφετε άμεσα στις δραστηριότητές σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε εδώ:
Medi Center, Λεωφ. Ποσειδώνος 77, Άλιμος, τηλ.: 211 1088444.

 

TAGS