Το 'The Rachel' είναι μία από τις σημαντικότερες "κληρονομιές" που άφησε η σειρά Friends -ίσως μετά τα αστεία του Chandler και τις ατάκες του Ross. Το choppy κούρεμα με το έντονο φιλάρισμα της Rachel Green ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή στιλ της δεκαετίας του 1990, ενώ μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να ζητείται στα κομμωτήρια. 

Το συγκεκριμένο κούρεμα δεν ήταν παρά ένα ατύχημα, καθώς όπως έχει πλέον αποκαλύψει ο hairstylist της, Chris McMillan, ήταν μεθυσμένος όταν το έκανε το 1994. Η Jennifer από την άλλη, όπως έχει δηλώσει, δεν είχε ενθουσιαστεί καθόλου με το κούρεμα, αποκαλύπτοντας πως το είχε χαρακτηρίσει ως "το χειρότερο που είχε δει ποτέ". Είχε πει μάλιστα πως ήταν εξαιρετικά δύσκολο στο styling. " To The Rachel ήταν πολύ δύσκολο να διατηρηθεί. Εγώ, το σεσουάρ και η βούρτσα δεν είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Στην πραγματικότητα ήταν ένα hairdo. Όταν ο Chris με χτένιζε, τα μαλλιά μου ήταν τέλεια. Όταν όμως έπρεπε να το κάνω μόνη μου, δεν έδειχναν το ίδιο!", είχε πει. "Είναι πολύ κολακευτικό, αλλά πάντα γελάω όταν ακούω να λένε πως έχω όμορφα μαλλιά γιατί σαν παιδί ήταν πάντα μια πρόκληση". 

Στην πραγματικότητα ήταν ένα hairdo. Όταν ο Chris με χτένιζε, τα μαλλιά μου ήταν τέλεια. Όταν όμως έπρεπε να το κάνω μόνη μου, δεν έδειχναν το ίδιο!", είχε πει. "Είναι πολύ κολακευτικό, αλλά πάντα γελάω όταν ακούω να λένε πως έχω όμορφα μαλλιά γιατί σαν παιδί ήταν πάντα μια πρόκληση". 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:  AFP PHOTO Lucy NICHOLSON/ln

TAGS