Ο Οίκος αρωμάτων Valentino παρουσιάζει ένα νέο δροσερό και κομψό, γυναικείο άρωμα: το Valentino Donna Rosa Verde. Ενα άρωμα που χαρίζει την αίσθηση της φρεσκάδας και έχει δημιουργηθεί από έναν απροσδόκητο συνδυασμό συστατικών. Με το λανσάρισμα του αρώματος Donna Rosa Verde, ο Οίκος Valentino μας παρουσιάζει τη νέα του διάσταση.

Το Valentino Donna Rosa Verde αποτελεί μία δροσερή επανάσταση στον κόσμο των αρωμάτων του Οίκου Valentino, ακολουθώντας όμως την πορεία των αρχικών αρωμάτων του Οίκου: Valentino Donna και Valentino Uomo.

Τα κλασικά αρώματα Valentino δημιουργήθηκαν από εκλεκτά συστατικά και εκφράζουν την ανεξαρτησία, τη συναισθηματική ομορφιά και την κομψότητα. Τα αρώματα Valentino Donna Acqua και Valentino Uomo Acqua εκφράζουν την επιθυμία και τον πειρασμό.

Το Valentino Donna Rosa Verde αποτελεί μία δροσερή επανάσταση στον κόσμο των αρωμάτων του Οίκου Valentino.

Το Valentino Donna Rosa Verde θυμίζει τον καταπράσινο κήπο ενός ιταλικού παλατιού. Μας ταξιδεύει σε έναν πρωινό ηλιόλουστο περίπατο μέσα στην ανθισμένη φύση. Μυστικά καταφύγια, σιντριβάνια, κρυστάλλινες λίμνες και αναρριχόμενα μικρά τριαντάφυλλα που έχουν βρεγμένα τα πέταλα τους από την πρωινή πάχνη.

Η αρωματοποιός Sonia Constant εμπνεύστηκε από τα φανταστικά αρώματα αυτού του κήπου και δημιούργησε το Valentino Donna Rosa Verde. Μία οσφρητική σύνθεση με νότες από πράσινο τριαντάφυλλο, mate tea, περγαμόντο, τζίντζερ και magnolia.

Το Valentino Donna Rosa Verde παρουσιάζεται μέσα σε ένα εμβληματικό, ανάγλυφο, γυάλινο μπουκάλι. Ενα άρωμα συνώνυμης σημασίας με τα υπόλοιπα αρώματα του Οίκου Valentino.

Η αρωματοποιός Sonia Constant εμπνεύστηκε από τα φανταστικά αρώματα αυτού του κήπου και δημιούργησε το Valentino Donna Rosa Verde.

 

TAGS