Στη νέα 360ο corporate καμπάνια της DUST+CREAM όλα ξεκινούν από ένα γράμμα. Αυτό που μας στέλνει ο μελλοντικός μας εαυτός, για να μας συγκινήσει για όλα όσα έχουμε πετύχει ως τώρα, αλλά και για να μας χαρίσει αισιοδοξία για όλες τις όμορφες στιγμές που μας περιμένουν στο μέλλον.

Το γράμμα αυτό ανοίγει σε επιμέρους μηνύματα γεμάτα αισιοδοξία, που απευθύνονται σε όλους μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, και διαδίδονται μέσα από tv, radio, digital και pop δημιουργικά υλικά. Στα μηνύματα αυτά, ο μελλοντικός μας εαυτός παίρνει φωνή για πρώτη φορά και μας υπόσχεται ότι θα έρθει η όμορφη στιγμή που θα πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

 

Αξίζει σε όλους μας να ονειρευόμαστε ένα μέλλον τόσο όμορφο, σαν να είναι βγαλμένο από το σύμπαν της DUST+CREAM

 

Η DUST+CREAM υπογράφει ως μια εταιρεία πιο περήφανη από ποτέ που είναι ελληνική, με στόχο να μας υπενθυμίσει ότι η χώρα μας βγήκε νικήτρια από μία ιδιαίτερα δύσκολη και πρωτόγνωρη συνθήκη, ως αποτέλεσμα μίας προσπάθειας στην οποία συμβάλλαμε όλοι. Και για τον λόγο αυτό, αξίζει σε όλους μας να ονειρευόμαστε ένα μέλλον τόσο όμορφο, σαν να είναι βγαλμένο από το σύμπαν της DUST+CREAM.

 

«Θα έρθει η στιγμή που θα ανατριχιάσεις σε μια συναυλία»:

 

 

Διαβάστε το γράμμα, εδώ: https://bit.ly/2TNVE1F και παρακολουθήστε τα τηλεοπτικά spot, εδώ: youtu.be/knuaqe9DO9s και εδώ: youtu.be/dcEs68SZ-j8

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS