Ένα από τα πράγματα που μας έχουν λείψει στην καραντίνα είναι και η περιποίηση που απολαμβάνουμε στο κομμωτήριο. Όχι μόνο το ίδιο το κούρεμα, αλλά ολόκληρη η τελετουργία, από την πρώτη στιγμή του λουσίματος μέχρι την τελευταία, όταν κοιτάμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και -με λίγη τύχη- χαμογελάμε ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα.

Ποιο είναι όμως το μυστικό των επαγγελματιών, αυτό που κάνει τη διαφορά στο στέγνωμα με πιστολάκι και στο χτένισμα του κομμωτηρίου; Δεν μπορούν να φανταστούν μια ρουτίνα περιποίησης μαλλιών χωρίς ένα προϊόν θερμοπροστασίας που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη. Γιατί είναι διαφορετικές οι ιδανικές επιλογές για τα λεπτά και ίσια μαλλιά και διαφορετικές για τα σγουρά και όσα έχουν την τάση να φριζάρουν .

Δείτε μερικές από τις κορυφαίες επιλογές των κομμωτών:

Shu Uemura The Art Of Styling Netsu Design Heat Protecting Blow Dry Cream: «Έχω πολλούς πελάτες με ολόισια μαλλιά που αγωνίζονται να διατηρήσουν μπούκλες. Πάντα τους συστήνω αυτό το προϊόν, που πέρα από το ότι προστατεύει την τρίχα, προσθέτει όγκο και διατηρεί το χτένισμα για περισσότερο χρόνο» λέει ο Paul Edmonds, ιδιοκτήτης του ομώνυμου κομμωτηρίου.

Δείτε το εδώ

Shu Uemura Styling netsu design, www.notino.gr, €33,30

Kérastase Elixir Ultime L'Original Hair Oil: «Είναι ένα από τα αγαπημένα μου σέρουμ, πολυτελές και ανάλαφρο. Αρκετά ευέλικτο για να μπορώ να το συνδυάσω με άλλα προϊόντα styling και να το προσθέσω σε conditioners για να ενισχύσω τη δράση τους ή, απλά, να το χρησιμοποιήσω σκέτο ώστε να συμπληρώσω αυτό το όμορφο, πολυτελές άγγιγμα που επιθυμώ για κάθε χτένισμα» υποστηρίζει ο Darren Fowler, ιδιοκτήτης του ομώνυμου κομμωτηρίου.

Δείτε το εδώ

Αναγεννητικό λάδι για λιπαρά μαλλιά, Kérastase Elixir Ultime L'huile Originale, www.notino.gr, €23,00

Revlon Professional EKSperience Hydro-Nutritive No Split-Ends Shine Serum: «Αφήνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και τα προστατεύει από τον ήλιο χάρη στα αντιηλιακά φίλτρα του. Με θρεπτικά μεταλλικά στοιχεία, είναι απολύτως απαραίτητο για ξηρά, ταλαιπωρημένα ή βαμμένα μαλλιά» επισημαίνει ο Mark Leeson, ιδιοκτήτης του ομώνυμου κομμωτηρίου.

Δείτε το εδώ

Revlon Eksperience Hydro Nutritive Serum 50 ml, www.fruugo.gr, €26.57

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Κεντρική φωτό: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
 

TAGS