ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Με αυτά τα βερνίκια θα κάνεις το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι (όσο αρχάρια κι αν είσαι)

Τα Sally Hansen σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε τέλειο μανικιούρ στο σπίτι. Η εφαρμογή τους είναι τόσο απλή που προσφέρεται ακόμα και για τις αρχάριες του είδους.

Με αυτά τα βερνίκια θα κάνεις το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι (όσο αρχάρια κι αν είσαι)
Με αυτά τα βερνίκια θα κάνεις το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι (όσο αρχάρια κι αν είσαι)

Τα Sally Hansen είναι αναμφισβήτητα τα βερνίκια που μπορείτε να εμπιστευτείτε για κάθε πρόβλημα που παρουσιάζουν τα νύχια σας. Μετρούν παραπάνω από 60 χρόνια ιστορίας και ξεκίνησαν την πορεία τους με την ευρηματική φόρμουλα “Hard As Nails” που παραμένει ένα από τα best seller προϊόντα καθώς προσφέρει μοναδική φροντίδα στην βάση των νυχιών.

Πέρα, όμως, από τα προϊόντα περιποίησης, τα οποία ξεχωρίζουν για την εξειδίκευση τους, τα Sally Hansen δεν έχουν σταματήσει στιγμή να εξελίσσονται ενισχύοντας την χρωματική τους γκάμα αλλά και την ποιότητα τους. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, η εταιρία συνεργάζεται με μεγάλους σχεδιαστές για την δημιουργία κάθε νέας συλλογής έτσι ώστε να ακολουθεί πιστά την μόδα και να δίνει την ευκαιρία στις γυναίκες να έχουν πάντα ενημερωμένο μανικιούρ.

Η πιο πρόσφατη συνεργασία της είναι αυτή με την Stella McCartney η οποία έδωσε μοναδικές αποχρώσεις αλλά και έμπνευση για δημιουργικά μανικιούρ που είναι αδύνατον να σας αφήσουν αδιάφορες.

Το πιο σημαντικό, βέβαια, βρίσκεται στην σύνθεση των προϊόντων. Η εξειδικευμένη τεχνολογία της σειράς Complete Salon Manicure μπορεί να εγγυηθεί άψογο αποτέλεσμα που μέχρι σήμερα θα μπορούσατε να απολαύσετε μόνο σε ένα ινστιτούτο. Συγκεκριμένα:

Τα βερνίκια είναι εμπλουτισμένα με τρεις ενισχυτές λάμψης και δίνουν αποτέλεσμα που πλησιάζει εκείνο του ημιμόνιμου μανικιούρ. Οι ενισχυτές λάμψης φιλοξενούνται σε καινοτόμα νανομόρια και απελευθερώνονται στη βάση με την εφαρμογή του βερνικιού, συμβάλλοντας στη μέγιστη διατήρηση του χρώματος.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή χάρη στο εύχρηστο πινέλο που έχει στρογγυλό σχήμα, είναι πιο κοντό και χαρακτηρίζεται για την ακρίβεια του. Το πινέλο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τα Sally Hansen και απλώνει το χρώμα ομοιόμορφα και τέλεια με μια μόνο κίνηση.

Το ίδιο προσεγμένο είναι και το χρώμα της σειράς, το οποίο είναι πλούσιο, λαμπερό και έχει μεγάλη σταθερότητα.

Τα βερνίκια της Sally Hansen μπορούν να σας δώσουν την ευκαιρία για άπειρους πειραματισμούς στο σπίτι. Για να πάρετε έμπνευση για τις δημιουργίες και τον συνδυασμό των χρωμάτων, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον λογαριασμό Instagram της Nail Expert Madeline Poole η οποία είναι και η παγκόσμια πρέσβειρα της εταιρίας. Η Madeline Poole έχοντας κάνει σπουδές στην ζωγραφική, αντιμετωπίζει την βάση των νυχιών σαν ένα καμβά και δημιουργεί ευφάνταστα σχέδια που την κάνουν περιζήτητη παντού.

Υ.Σ. Εκτός από τα βερνίκια και τις θεραπείες βάσης τα Sally Hansen έχουν και εργαλεία μανικιούρ για να μπορείτε να κάνετε τέλεια δουλειά στο σπίτι. Αναζητήστε τα.

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Περισσότερα από

Ομορφιά

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.