Άρωμα. Ένα κοινό δώρο που πολλοί σκεφτόμαστε για τους αγαπημένους μας σε γενέθλια και γιορτές. Ωστόσο το άρωμα είναι ίσως το πιο προσωπικό πράγμα που μπορείς να χαρίσεις σε κάποιον. Όλοι έχουμε το αγαπημένο μας και δύσκολα παίρνουμε την απόφαση να το αλλάξουμε για κάποιο νέο.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την Lauren Eggrsten, beauty editor στο αμερικανικό σάιτ Who What Wear, η οποία σε πρόσφατο άρθρο της εξηγεί τους λόγους που φοράει το ίδιο ακριβώς άρωμα εδώ και μία δεκαετία. 

Γνωστό,αγαπημένο και διαχρονικό το Chance της Chanel ανήκει στα πιο ευπώλητα αρώματα του κόσμου, ένα από εκείνα που χιλιάδες γυναίκες ισχυρίζονται ότι έχουν καταφέρει να τους ταιριάξουν ιδανικά και απόλυτα.

«Όταν οι φίλοι μου αγκαλιάζουν συχνά μου λένε "Ω, μυρίζεις σαν εσένα". Και η μυρωδιά στην οποία αναφέρονται είναι το Chance της Chanel. Για μένα δεν υπάρχει πιο φρέσκο και λουλουδάτο άρωμα στον κόσμο. Λατρεύω την μυρωδιά της βανίλιας που αναβλύζει από το μπουκαλάκι και τις νότες ροζ πιπεριού».

Δες το εδώ

Chanel Chance Eau De Parfum Spray ($105)

Η Eggrsten δεν ήθελε να αλλάξει άρωμα. Με τίποτα. Μία μέρα στο γραφείο έβγαζε λόγο σχετικά με την πεποίθηση της να μείνει πιστή στο ίδιο άρωμα για πάντα, αλλά οι συνάδελφοι της αποφάσισαν να της θέσουν μία ενδιαφέρουσα πρόκληση. Να δοκιμάσει μία σειρά από αρώματα μεγάλων διεθνών οίκων, ένα κάθε μέρα, και να καταλήξει στα πέντε που προτιμά. 

Η ίδια αποδέχθηκε την δοκιμασία, ούσα σίγουρη πως κανένα δεν θα ήταν αρκετά «καλό» ώστε να αντικαταστήσει το Chance. Κάθε μέρα για 2 ολόκληρες εβδομάδες η Lauren πήγαινε στο γραφείο με διαφορετικό άρωμα. Κάποια λειτούργησαν καλά και κάποια άλλα δεν της πήγαιναν καθόλου. Και έπειτα ήταν και μερικά που έκλεψαν τελικά την καρδιά της.

Τα 5 αρώματα που με έπεισαν να κάνω την αλλαγή.

Δες το εδώ

Gucci Bloom Eau de Parfum ($100)

Δες το εδώ

Maison Margiela Replica Coffee Break Fragrance ($126)

Δες το εδώ

Dior Sakura ($220)

Δες το εδώ

Byredo Slow Dance Eau de Parfum ($175)

Δες το εδώ

Tom Ford Métallique Fragrance ($150)

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS