Τα πιο συχνά λάθη

Η εφαρμογή ρουζ στα μήλα του προσώπου

«Δουλέψτε αντίθετα στην φορά της βαρύτητας εφαρμόζοντας το ρουζ στην άνω γωνία των ζυγωματικών σας με μία τάση προς τα έξω του προσώπου», εξηγεί η  Jahns. «Και ο τόνος του δέρματος μας αλλάζει με τον χρόνο, οπότε πρέπει να ξέρουμε ποιοι τόνοι, ζεστοί ή ψυχροί, ταιριάζουν στο πρόσωπό μας».

Ξεχνάτε το make-up στα φρύδια

«Τα καλά νέα είναι πως όσο μεγαλώνουμε, δεν χρειάζεται να σχεδιάζουμε τα φρύδια μας τόσο πολύ. Αλλά πρέπει να γεμίζουμε τα κενά μεταξύ των φρυδιών και ειδικά στο τελείωμά τους. Έχω αντιληφθεί πως οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουν πώς να σχεδιάζουν σωστά και ολοκληρωμένα το τελείωμα των φρυδιών τους».

Το κλασικό μακιγιάζ στα βλέφαρα

«Τα βλέφαρά μας αλλάζουν, αλλά μπορούμε να φωτίσουμε τα μάτια μας χρησιμοποιώντας πιο ανοιχτή nude σκιά στο βλέφαρο και κάτω από την γραμμή των φρυδιών. Αυτό θα ανυψώσει την περιοχή των ματιών. Βάλτε μεσαίο έως σκούρο τόνο ψηλά στο βλέφαρο ώστε αν φαίνονται οι αντιθέσεις από μακριά. Βοηθάει επίσης αν κάνετε σκιάσεις και στην εξωτερική γωνία του ματιού. Και αντί να έχετε την κλασική κίνηση για εφαρμογή της σκιάς σας, προτιμήστε κυκλικές κινήσεις ώστε όλο το δέρμα στην περιοχή των βλεφάρων να καλυφθεί με σκιά»

Η επιλογή κραγιόν με φόρμουλα που στεγνώνει και γίνεται ματ

«Σίγουρα όλοι έχουμε επηρεαστεί μέχρι κάποιο σημείο από τις διαφημίσεις και τις τάσεις. Η μη επιλογή ανοιχτών αποχρώσεων και ενυδατικών κραγιόν μπορεί να είναι μεγάλο λάθος γιατί το χρώμα και η λάμψη κολακεύει τα χείλη σας και τα κρατά ενυδατωμένα. Τα ματ και nude κραγιόν θα σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερη».

Δείτε το βίντεο της μεταμόρφωσης και πάρετε ιδέες οι κυρίες άνω των 60:

 

*Με πληροφορίες από ikonomakis.gr

Φωτό: YouTube

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS