Για να ξεβάφετε τα νύχια σας ακόμη και στο δρόμο 

Lingettes dissolvante express, Sephora. Για ένα από τα πιο επικίνδυνα καθ’ οδόν ατυχήματα: το ξέφτισμα του βερνικιού. Τα έχετε στην τσάντα σας και μέσα σε ένα λεπτό αφαιρούν ακόμη και το κόκκινο βερνίκι. Επιπλέον, χάρη στη μίνι συσκευασία τους, χωράνε ακόμη και στο clutch. 

 

Ντεμακιγιάζ στο αυτοκίνητο, το πλοίο, το αεροπλάνο

Μαντιλάκια καθαρισμού με ρόδι για πρόσωπο-μάτια, Korres. Υγρά μαντηλάκια με εκχύλισμα ροδιού, καλέντουλα και χαμομήλι, που καθαρίζουν το δέρμα και αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια. Αποσμητικά μαντίλια για άμεση φρεσκάδα, κάθε στιγμή

 

Άμεση καθαριότητα στις πιο ευαίσθητες περιοχές

Intermed Eva Intima Fresh & Clean Towelettes. Απαλά πανάκια μεγάλου μεγέθους για στιγμιαίο καθαρισμό, περιποίηση και φρεσκάδα της ευαίσθητης περιοχής οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπου και αν βρίσκεστε. Χωρίς σαπούνι και ερεθιστικούς παράγοντες.

 

Άοσμες και φρέσκες στο λεπτό

Lingettes express déodorantes, Sephora.Τέρμα η μεγαλύτερη καλοκαιρινή ανασφάλεια της ιδρωμένης μασχάλης. Δέκα μίνι αποσμητικά μαντιλάκια, με έλαιο λεμόνι, σας χαρίζουν αίσθηση φρεσκάδας άμεσα και γρήγορα. Το αποτέλεσμα διαρκεί 24 ώρες, ενώ δεν αφήνουν λευκά ίχνη στα ρούχα.

 

Σκουπιστείτε… και μαυρίστε 

Lingettes auto-bronzantes DHA - Self-tanning wipes DHA, Sephora.  Ναι, υπάρχουν και μαντιλάκια αυτομαυρίσματος. Τα συγκεκριμένα είναι  εμπλουτισμένα με γλυκερίνη και DHA για ενυδατωμένη και ομοιόμορφα μαυρισμένη επιδερμίδα.

 

Καθαρά χέρια χωρίς νερό

Dettol Αντιβακτηριδιακά Υγρά Μαντηλάκια για τα Χέρια. Το Νο1 πρόβλημα όταν είμαστε ώρες έξω από το σπίτι είναι τα βρώμικα χέρια, υπεύθυνα όχι μόνο για τη μετάδοση διάφορων λοιμώξεων αλλά και για τα σπυράκια και τους ερεθισμούς στο πρόσωπο.
 
TAGS