ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα πρωτοποριακά skincare προϊόντα που μας βοηθούν να μεγαλώσουμε όμορφα

Oι beauty editors Σοφία Ιωάννου και Βίκυ Χριστοπούλου, επισκέφτηκαν το πρώτο Repair Clinic corner της Lancaster στην Ευρώπη.

Τα πρωτοποριακά skincare προϊόντα που μας βοηθούν να μεγαλώσουμε όμορφα

Πριν από μερικές μέρες, οι beauty editors του Miss Bloom παρευρεθήκαμε σε ένα μοναδικό γεγονός. Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου επισκεφτήκαμε το Hondos Center Ομόνοιας, όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την άφιξη του νέου Repair Clinic corner της Lancaster για πρώτη φορά στην Ευρώπη αλλά και να ζήσουμε τη διαδραστική εμπειρία Lancaster, γνωρίζοντας τη νέα ταυτότητα της μάρκας.

H συγκεκριμένη άφιξη σηματοδοτεί αναμφίβολα ένα νέο κεφάλαιο για το ιστορικό beauty brand. Ο νέος χώρος της Lancaster στο Hondos Center Ομόνοιας αποτελεί το δεύτερο αντίστοιχό του στον κόσμο, ακολουθώντας την Κίνα, και το πρώτο της Ευρώπης.

Τα πρωτοποριακά skincare προϊόντα που μας βοηθούν να μεγαλώσουμε όμορφα

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Training Manager της μάρκας, κα. Άντζελα Σάρλη, ενημέρωσε όλες τις καλεσμένες beauty editors και influencers σχετικά με την πλούσια κληρονομιά και τα επιτεύγματα της Lancaster όλα αυτά τα χρόνια, ενώ πληροφορηθήκαμε και για τις καινοτομίες που πρώτη έχει εισάγει στον χώρο των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας αλλά και της προστασίας από τον ήλιο.

lancaster

Με σύνθημα το "Repair is our DNA", αποστολή της Lancaster είναι να αναστρέψει τις επιπτώσεις του χρόνου στο δέρμα μας και να αλλάξει το μέλλον της επιδερμίδας μας. Με έτος "γέννησης" το 1946, οι δύο ιδρυτές της διαμόρφωσαν μια ιδιαίτερη προσέγγιση στην ομορφιά στην μεταπολεμική περίοδο, ακριβώς την εποχή που οι γυναίκες είχαν ανάγκη να νιώσουν όμορφες αλλά και να αναπτερωθεί το ηθικό και η διάθεσή τους.

Η εταιρεία μπορεί να περηφανευτεί για τα πρωτοποριακά εργαστήριά της, όπου σχεδιάζονται σημαντικές καινοτομίες σχετικά με την περιποίηση του δέρματος. Η πιο βασική όλων είναι η επιδιόρθωση και η προστασία της επιδερμίδας απ᾽όλες τις πηγές γήρανσης, που δεν είναι άλλες από τη UVA ακτινοβολία, την ακτινοβολία "κυανού (μπλε) φωτός”, τη ρύπανση, το στρες και τη μη ισορροπημένη διατροφή, καθώς επίσης τις βιολογικές αιτίες και τη φυσιολογική φθορά που επέρχεται με τον χρόνο.

Πώς το πετυχαίνει; Βοηθά τα κύτταρα να επαναπρογραμματιστούν ώστε η επιδερμίδα να αντιστέκεται στα σημάδια της φθοράς του χρόνου.

lancaster

Πιο συγκεκριμένα, μάθαμε περισσότερα για τη σειρά 365 Skin Repair της Lancaster, που προσφέρει προστασία από τους διάφορους βιολογικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες που προκαλούν γήρανση. Επανορθώνει και ανανεώνει την επιδερμίδα δίνοντάς της μια νεανική όψη 365 ημέρες τον χρόνο. Όσο για το 365 Skin Repair Youth Renewal Serum, το hero product της Lancaster, πρόκειται για έναν θαυματουργό ορό που χαρίζει προηγμένη προστασία και επιδιόρθωση με μια λεπτή, ανάλαφρη υφή. Η επιδερμίδα δείχνει άμεσα πιο απαλή, αναζωογονημένη, υγιής και λαμπερή, 365 μέρες τον χρόνο.

lancaster
lancaster
lancaster

(Some Serious) Facts που ίσως δεν γνώριζες για τη Lancaster:

- Το 1948 ήταν η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποίησε βλαστοκύτταρα σταματώντας την πορεία του χρόνου.

- Το 1971 έκανε την επανάσταση στον χώρου του αντηλιακού με μια κορυφαία τεχνολογία στον κόσμο: Ενσωμάτωσε την προστασία κατά της UVB ακτινοβολίας και λάνσαρε 14 αντηλιακά προϊόντα, που όλοι γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα.

-Το 1976 ήταν η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποίησε τη ρετινόλη σε προϊόντα περιποίησης - μέχρι σήμερα θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα αντιγηραντικά συστατικά.

lancaster

-Διασημότερη πρέσβειρα του brand υπήρξε η πριγκίπισσα του Μονακό, Grace Kelly, η οποία το 1966, ανέθεσε στη Lancaster την προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας της από τον ήλιο της Μεσογείου αλλά και την αποτροπή και επιδιόρθωσή της από πρόωρη γήρανση.

-H Lancaster έχει στο ενεργητικό της πλήθος κι άλλων καινοτομιών, όπως την οξυγόνωση της επιδερμίδας με συστατικά που μεταφέρουν οξυγόνο στα κύτταρα (1993) αλλά και τον συνδυασμό της γενετικής και της επιγενετικής (2003), δημιουργώντας ένα αποκλειστικό συστατικό που προστατεύει και επιδιορθώνει την ακεραιότητα των κυττάρων από κάθε μορφή φθοράς (ακτινοβολία UV, stress, βιολογικούς παράγοντες). Στην ουσία η Lancaster μας βοηθά να μεγαλώσουμε όμορφα!

lancaster

Πηγή: Missbloom.gr

Read Next

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.