ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα προϊόντα σώματος που ηγούνται στην αγορά θα αλλάξουν το σχήμα της φιγούρας σου σε χρόνο ντετέ

Εκτός από την επανασμίλευση του σώματος χαρίζουν λάμψη και έχουν απίθανη μυρωδιά.

Τα προϊόντα σώματος που ηγούνται στην αγορά θα αλλάξουν το σχήμα της φιγούρας σου σε χρόνο ντετέ

Όπως κάθε χρόνο, η Ιταλική εταιρεία καλλυντικών που έχει προσφέρει στον τομέα της θεραπείας σώματος την επιστημονική προσέγγιση και την καινοτομία που αξίζει, επιστρέφει με μια σειρά νέων προϊόντων που επιβεβαιώνουν την ηγετική της θέση και την αξιοπιστία της σε έναν από τους σημαντικότερους τομείς ομορφιάς. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: η σειρά προϊόντων Perfect Body διατηρεί την ηγετική της θέση με μερίδιο αγοράς 18%, ενώ τα εξειδικευμένα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας συνεχίζουν να κυριαρχούν στην κατηγορία τους με μερίδιο 67,5%.

Η Collistar επιβεβαιώνει και το 2019 τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στον κόσμο της ομορφιάς. Η εταιρία αναγνωρίζει πρώτη τις παγκόσμιες τάσεις και τις μεταμορφώνει σε εξαιρετικά επιτυχημένα και πρωτοποριακά προϊόντα, τα οποία πωλούνται σε όλο τον κόσμο. Πίσω από το brand βρίσκεται ο πολύπλευρος κόσμος της ομορφιάς με αναφορές στην ιατρική κοσμετολογία και στα επαγγελματικά ινστιτούτα ομορφιάς. Η ήρεμη ατμόσφαιρα ενός spa συνδυάζεται με την ακριβή και στοχευμένη δράση των φαρμακευτικών συστατικών.

Ο κόσμος της Collistar είναι ένας απίστευτος κόσμος ομορφιάς που αγωνίζεται για την τελειότητα. Η καινοτομία αποτελεί έμπνευση του brand, όπως αντανακλάται στα νέα προϊόντα της φετινής χρονιάς: Pure Actives Two-Phase Sculpting Concentrate° Marine Algae + Peptides Shock Treatment, Firming Reshaping Patch Treatment Abdomen and Hips shock treatment – τώρα σε μεγαλύτερο μέγεθος με ενισχυμένη

Cream Plus, η εμβληματική θεραπεία με μια ολοκαίνουργια φόρμουλα. Για να ενισχύσει την ηγετική της θέση στον τομέα της ενυδάτωσης και να ικανοποιήσει την επιπρόσθετη ανάγκη για φροντίδα της ξηρής και πολύ ξηρής επιδερμίδας, η Collistar έχει προσθέσει άλλα 3 εξειδικευμένα προϊόντα στη σειρά Ti Amo Italia: τη νέα Revitalizing Elasticizing Oil Cream, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για πολύ ξηρές επιδερμίδες, τη Sublime Melting Milk (με νέα συσκευασία) και την Deep Moisturizing Fluid (με μια νέα φόρμουλα).

Τα προϊόντα σώματος που ηγούνται στην αγορά θα αλλάξουν το σχήμα της φιγούρας σου σε χρόνο ντετέ

PURE ACTIVES TWO-PHASE SCULPTING CONCENTRATE MARINE ALGAE + PEPTIDES ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ένα εξειδικευμένο προϊόν που φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση του σώματος. Έχει εμπνευστεί από τον κόσμο των Pure Actives, την επαναστατική, εξαιρετικά πρωτοποριακή προσέγγιση περιποίησης της επιδερμίδας, την οποία η Collistar λάνσαρε για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία. Tα Pure- Actives δημιουργούν μια από τις πιο must τάσεις της εποχής: "clean" beauty με απλές και δραστικές φόρμουλες που στηρίζονται σε ισχυρά συστατικά. Συνδυάζοντας διάφορες δράσεις σε ένα προϊόν για να επιταχύνει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς και καθιστώντας τη συσκευασία πιο κομψή και πρακτική, η Collistar δημιούργησε το ιδανικό προϊόν που κάθε γυναίκα μπορεί να έχει μαζί της όταν ταξιδεύει.

Εκτός από την επανασμίλευση του σώματος, το Pure Actives Two-Phase Sculpting Concentrate χαρίζει επίσης τόνωση και αναζωογόνηση χάρη στο αποκλειστικό μείγμα θαλάσσιων φυκιών και πεπτιδίων. Η σύνθεσή του, το καθιστά μια έντονη και στοχευμένη θεραπεία για το τοπικό λίπος. Η ισχυρή του δράση - που βρίσκεται σε όλη τη σειρά Pure Actives το καθιστά κατάλληλο για χρήση είτε μεμονωμένα είτε ως ενισχυτικό των θεραπειών αδυνατίσματος και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας για πιο γρήγορα και ορατά αποτελέσματα. Όλα αυτά σε ένα διφασικό συμπύκνωμα, που συνδυάζει μια λιπολυτική, ελαιώδη φάση με μια υδατική φάση, σχεδιασμένη για να αποτρέψει τη συσσώρευση λίπους στα λιποκύτταρα. Η σύνθεσή του βασίζεται σε ενεργά θαλάσσια συστατικά, αλλά δεν περιλαμβάνει ιώδιο, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση από γυναίκες με προβλήματα θυρεοειδούς. (Spray bottle 200 ml | Π.Λ.Τ 40,00€)

ΥΔΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ TRANSCUTOL® ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΥΦΗ

INTENSIVE FIRMING CREAM PLUS

Διαθέτει ένα μίγμα από 4 ισχυρά θαλάσσια φύκια, το καθένα γνωστό για τις λιπολυτικές ιδιότητές του με στόχο να απομακρύνει σε βάθος και γρήγορα τα πλεονάζοντα λιπίδια. Fucus Vesiculosus, Laminaria Digitata, Laminaria Hyperborea και Ascophyllum λειτουργούν συνδυαστικά για να προσφέρουν αναζωογονητικά και αναπλαστικά ιχνοστοιχεία στους ιστούς της επιδερμίδας.

Έχει δημιουργηθεί με επιλεγμένα πεπτίδια που διαλύουν το λίπος μέσα στα λιπώδη κύτταρα, τροποποιώντας τον κυτταρικό μεταβολισμό.

Η σιλουέτα αποκτά κάθε ημέρα πιο ελκυστική εικόνα.

Ένα έξυπνο συστατικό που ενισχύει τη φόρμουλα, και συμβάλλει στην άμεση μεταφορά των συστατικών καθώς και στην εύκολη και αποτελεσματική διείσδυση στην επιδερμίδα.

Η υφή του συνδυάζει την πλούσια υφή ενός ελαίου με την ελαφριά υφή του νερού. Είναι μη λιπαρό, χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη και απορροφάται σταδιακά χωρίς να αφήνει σημάδια στα ρούχα. Ανακινήστε καλά τη φιάλη πριν τη χρήση για να συνδυάσετε τις δύο φάσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δροσερό και διακριτικά αρωματισμένο ελιξίριο σε όλο το σώμα με έμφαση στις κρίσιμες περιοχές (μηρούς, γλουτούς, μέση, κοιλιά και μπράτσα) και στη συνέχεια να κάνετε μασάζ για να απορροφηθεί. Για εντατική δράση, σας συνιστούμε να εφαρμόζετε το προϊόν δύο φορές την ημέρα για 15-20 ημέρες και στη συνέχεια μια φορά για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΡΑΤΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

- 0,51 cm

- 0,44 cm

  • ΜΗΡΩΝ/ ΜΕΙΩΣΗ ΑΤΕΛΕΙΩΝ

80%

Οργανικές κλινικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε 30 γυναίκες για 2 εβδομάδες έναντι εικονικού φαρμάκου

* μέση αξία

** ποσοστό ατόμων με βελτίωση δέρματος «φλοιού πορτοκαλιού»

INTENSIVE FIRMING CREAM PLUS

με ενισχυτικό υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου

Ακόμα ένα επαναλανσάρισμα ενός εμβληματικού προϊόντος της Collistar: Η INTENSIVE FIRMING CREAM PLUS γιορτάζει τα 30α γενέθλιά της το 2019. Με ενισχυμένη σύνθεση και την ίδια υφή που την έκανε τόσο αγαπητή, τόσο πλούσια και αναζωογονητική που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια καταναλωτές ως βασικό προϊόν της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης σώματος.

Η φόρμουλά της είναι ακόμα πιο ισχυρή χάρη σε δύο φυτικά δραστικά συστατικά: τα βλαστοκύτταρα Μπουκαμβίλιας και το εκχύλισμα του άνθους ροδιάς ενεργοποιούν το κολλαγόνο και την παραγωγή υαλουρονικού οξέος και σταδιακά τονώνουν τους ιστούς. Με νέο άρωμα, πιο θηλυκό και εκλεπτυσμένο, με νότες πούδρας, λουλουδάτες και ξυλώδεις, η INTENSIVE FIRMING CREAM PLUS είναι η κατ 'εξοχήν κρέμα περιποίησης της επιδερμίδας του σώματος.

Μπουκαμβίλια & Ρόδι για σύσφιξη της επιδερμίδας

H Μπουκαμβίλια είναι γνωστή για τα υπέροχα άνθη και η ροδιά για τα εξαιρετικά της φρούτα, είναι όμως λιγότερο γνωστές για τις καλλυντικές τους ιδιότητες. Το πιο σημαντικό είναι ότι δρουν στo εξωτερικό κυτταρικό πλέγμα, διεγείροντας τη σύνθεση και την παραγωγή ινών, πρωτεογλυκανών, κολλαγόνου, ελαστίνης και όλων των ουσιών που υποστηρίζουν τους ιστούς, συμβάλλοντας στην αναζωογόνηση των λειτουργιών και της ανθεκτικότητας της επιδερμίδας. (Jar 400 ml | Π.Λ.Τ 52,80 €)

Εξειδικευμένα γαλακτώματα για το σώμα για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας

Μια ακόμα καινοτομία αποτελούν τα εξειδικευμένα γαλακτώματα που έχουν σχεδιαστεί για την ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας του σώματος, στα πλαίσια της συλλογής Ti Amo Italia που δίνει προτεραιότητα στα φυτικά συστατικά που καλλιεργούνται στην Ιταλία. Δύο από τα προϊόντα της σειράς έχουν ανανεωθεί: το Deep Hydurizing Fluid για όλους τους τύπους επιδερμίδας και το Sublime Melting Milk για θρέψη, αποκατάσταση και αναγέννηση της ξηρής επιδερμίδας.

Deep Moisturizing Fluid / Με εκχύλισμα Ιταλικής Παιώνιας για όλους τους τύπους επιδερμίδας / ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ

Deep Moisturizing Fluid

Αφιερωμένο στους πολλούς πελάτες της Collistar που βοήθησαν να γίνει το Deep Moisturizing Fluid ένα εμβληματικό, best seller προϊόν. Η νέα ενισχυμένη φόρμουλα εμπνέεται από τη σειρά Idro-Attiva για το πρόσωπο, καθώς και το εκχύλισμα Ιταλικής Παιώνιας για αποτοξίνωση και προστασία της επιδερμίδας από το οξειδωτικό στρες. Περιέχει επίσης το σύμπλεγμα Idro-Attiva της σειράς για έως και 72 ώρες συνεχούς ενυδάτωσης και έχει ένα νέο, απόλυτα θηλυκό, αισθησιακό λουλουδάτο άρωμα.Η υφή είναι καινοτόμα και απορροφάται γρήγορα. (Bottle with dispenser 400 ml | Π.Λ.Τ 25.95 €)

SUBLIME MELTING MILK / Με έλαιο από Ιταλικό Φουντούκι Για ξηρές επιδερμίδες

SUBLIME MELTING MILK

Απαλό και μοναδικό. Το ιταλικό έλαιο φουντουκιού συνδυάζεται με το έλαιο Jojoba, Wild Mango και Βούτυρο Καριτέ, καθιστώντας το μια καταπραϋντική θεραπεία για την ξηρή επιδερμίδα.

Πλούσιο και ενυδατικό , το γαλάκτωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο. Απορροφάται αμέσως, αφήνοντας ένα πέπλο απαλότητας, θρέψης και ευεξίας στην επιδερμίδα.

Bottle with dispenser 400 ml | Π.Λ.Τ 25.95 €

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Τα δύο γαλακτώματα θα τα βρείτε με ολοκαίνουργια συσκευασία, συμπεριλαμβανομένου ενός εύχρηστου dispenser που παρέχει ακριβώς τη σωστή ποσότητα προϊόντος, αποφεύγοντας την πιθανότητα διαρροής και καθιστώντας το μπουκάλι εξαιρετικά πρακτικό.

Φωτό: Christopher Campbell

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.