ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα νέα αρώματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση ακόμα και μέσα στο σπίτι

θα σου χαρίσουν μια αίσθηση κοσμοπολιτισμού ακόμα και τώρα που η κοινωνική απόσταση μας περιορίζει εντός.

Τα νέα αρώματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση ακόμα και μέσα στο σπίτι

Τέσσερα αρώματα του 2020 που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου χαρίσουν μια αίσθηση κοσμοπολιτισμού ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Τα νέα αρώματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση ακόμα και μέσα στο σπίτι
Byredo, Unnamed Eau de Parfum Ειδικά για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ο Ben Gorham αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει, σε limited edition, το Unnamed, ένα άρωμα δίχως όνομα (κυριολεκτικά), που προκαλεί τις αισθήσεις και τη φαντασία μας αφήνοντάς μας ελεύθερους να επιλέξουμε εμείς το όνομα που του ταιριάζει. Μέσα στο λευκό κουτί του, θα βρείτε και δύο σετ από γράμματα (μαύρα και σε pop χρώματα), με τη χαρακτηριστική γραμματοσειρά της Byredo, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να γράψετε το όνομα που θέλετε πάνω στη λευκή, άδεια ετικέτα του μπουκαλιού. Όσο για το ίδιο το άρωμα, ο αρωματοποιός Jerome Epinette δημιούργησε ένα κοκτέιλ που ανοίγει με νότες από gin και ροζ πιπέρι, στην καρδιά του έχει ίριδα και βιολέτα ενώ στη βάση βρύα δρυός και ρητίνη έλατου – ένα άρωμα που παίζει με τις αντιθέσεις κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον καθώς εξελίσσεται αλλά και με εντυπωσιακή διάρκεια.
Diptyque Eau Capitale Eau de Parfum «Paris is always a good idea»: για το νέο της άρωμα, Eau Capitale, η Diptyque εμπνέεται από το παριζιάνικο DNA της και επιστρέφει στο παραδοσιακό chypre ακόρντο με μια φρέσκια ματιά. Αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στην Creative Director Myriam Badault, τον αρωματοποιό Olivier Pescheux και τον illustrator Pierre Marie, το Eau Capitale είναι η οσφρητική αποτύπωση της μαγείας που αποπνέει το Παρίσι, μια αγκαλιά από τα πιο ευωδιαστά τριαντάφυλλα που φλερτάρουν με τη φρεσκάδα του περγαμόντου και την σπιρτάδα του ροζ πιπεριού ενώ ακουμπούν στη σκοτεινή, γήινη αύρα του πατσουλί. Για το design του μπουκαλιού, η Diptyque και ο Pierre Marie εμπνεύστηκαν από την αρχιτεκτονική της γαλλικής πρωτεύουσας και το χαρακτηριστικό Art Nouveau στυλ.
Jo Malone London Vetiver & Golden Vanilla Cologne Intense Νέα άφιξη στην οικογένεια των Cologne Intense, το Vetiver & Golden Vanilla είναι ένα αισθησιακό, ζεστό & spicy άρωμα, με πρωταγωνιστές δύο εξαιρετικής ποιότητας συστατικά από τη Μαδαγασκάρη. Στα πρώτα δευτερόλεπτα η ευωδιά του κάρδαμου και η φρεσκάδα του grapefruit tea ξυπνούν τις αισθήσεις, ενώ καθώς περνάει η ώρα αναδύεται η χαρακτηριστική ξυλώδη, γήινη με νύξεις καπνού αύρα του vetiver και η ζεστασιά της βανίλιας Bourbon, που συλλέγεται με το χέρι από μια πλούσια ζούγκλα γεμάτη ορχιδέες. «Συνειδητά εμπλουτίσαμε το όνομα του νέου αρώματος με τη λέξη “Golden” για να φέρουμε στο νου τη ζεστασιά αυτού του συστατικού» εξηγεί η Celine Roux, Head of Fragrance του οίκου και προσθέτει: «Είναι λαμπερό και γενναιόδωρο- όπως το ίδιο το νησί της Μαδαγασκάρης».
IDÔLE EAU DE PARFUM LANCÔME Ένας καθαρός και λαμπερός εθισμός που έρχεται για να κάνει κάθε γυναίκα να αποκαλύψει το δικό της φωτοστέφανο, τη δική της λάμψη. Τρεις ενθουσιώδεις και αφοσιωμένες γυναίκες αρωματοποιοί, από τρεις διαφορετικές ηπείρους, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το απαράμιλλο αυτό άρωμα τριαντάφυλλου, γιασεμιού και chypre. Μαζί, έφτιαξαν το Idôle – ένα καθολικό άρωμα. Απαλλαγμένο από τα δεσμά της παλαιάς εποχής, το Idôle 50ml είναι ένα άρωμα που δεν συμβιβάζεται. Ένα μπουκάλι με δυναμική, αιχμηρή σιλουέτα που κοσμείται από μια χρυσή λεπίδα, σύμβολο της γυναικείας θέλησης και αποφασιστικότητας. Αποκτήστε και τη θήκη "Case", ιδανική για να προσωποποιήσετε και να προστατεύσετε το άρωμά σας.

*Με πληροφορίες από atticabeauty.gr

Φωτό: @sharonmccutcheon

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.