ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα μεγαλύτερα μυστικά της Δούκισσας Νομικού για δυνατά και υγιή μαλλιά

"Οι περισσότεροι δε μπορούν να πιστέψουν ότι είναι όλα δικά μου. Και όμως, είναι!"

Τα μεγαλύτερα μυστικά της Δούκισσας Νομικού για δυνατά και υγιή μαλλιά

Το ότι η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες είναι αδιαπραγμάτευτο. Σε αυτό που πολλοί διαφωνούν είναι στο ποιο στοίχειο είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει: Είναι ο ευγενικός χαρακτήρας της, τα καταγάλανα μάτια της ή το γλυκό της χαμόγελο; Για εμάς είναι τα υπέροχα μαλλιά της. Δεν είναι μόνο το λαμπερό ξανθό χρώμα τους που τα κάνει πραγματικά αξιοζήλευτα, αλλά και το πόσο δυνατά και υγιή δείχνουν. Αυτός είναι ο λόγος που η L'Oréal Paris δικαίως την έχρισε ambassador της σειράς Elvive Full Resist και εμείς στραφήκαμε σε εκείνη για haircare συμβουλές. Τα όσα μας αποκάλυψε, φυσικά δεν απογοήτευσαν.

Τα μεγαλύτερα μυστικά της Δούκισσας Νομικού για δυνατά και υγιή μαλλιά

Τα μεγαλύτερα μυστικά της Δούκισσας Νομικού για δυνατά και υγιή μπαλιά

"Δε φαντάζεστε πόσες ερωτήσεις λαμβάνω για τα μαλλιά μου! Οι περισσότεροι δε μπορούν να πιστέψουν ότι είναι όλα δικά μου. Και όμως, είναι!", μας λέει η Δούκισσα και μας δίνει "πάσα" για να ξεκινήσουμε την "ανάκριση".

Η φροντίδα των μαλλιών της είναι για εκείνη προτεραιότητα

Όπως μας είπε, για εκείνη η φροντίδα των μαλλιών της είναι καθημερινή υπόθεση. "Προσπαθώ να το επαναλαμβάνω σε όσα κορίτσια με ρωτούν, για να συνειδητοποιήσουν -και εκείνες όπως έκανα και εγώ πριν καιρό- ότι αν φροντίζουμε καθημερινά τα μαλλιά μας με τα σωστά προϊόντα, τότε θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στο χρώμα, στη ποιότητα και στη… ποσότητα", λέει. "Εκτός και να υπάρχει κάποιο παθολογικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί με τις συμβουλές ειδικού γιατρού φυσικά", προσθέτει.

Επιλέγει ενδυναμωτικά haircare προϊόντα

Για εκείνη η επιλογή των κατάλληλων haircare προϊόντων δεν είναι απλή υπόθεση. Στη ρουτίνα της θέλει να προσθέτει ποιοτικά προϊόντα με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, που ξέρει ότι θα φέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμεί. Αυτός είναι ο λόγος που πλέον χρησιμοποιεί αποκλειστικά της σειρά Elvive Full Resist από την L'Oréal Paris και έχει γίνει το δικό της προγραμμα ενδυνάμωσης μαλλιών.

Πρόκειται για μία σειρά ολοκληρωμένης περιποίησης για τα αδύναμα μαλλιά που σπάνε, η οποία περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα και κρέμα. Λόγω του συχνού styling στα sets, του άγχους της καθημερινότητας και των εποχικών αλλαγών, πολλές φορές παρατηρούσε σπάσιμο στην τρίχα, που οδηγεί και σε τριχόπτωση, ενώ ένιωθε τα μαλλιά της να αδυνατίζουν. Ο χρυσός συνδυασμός βιοτίνης, βιταμίνης B5 και αργινινης σε αυτήν τη σειρά την "έσωσε", καθώς ενδυναμώνει τόσο τις ρίζες, όσο και τα μήκη, για δύο φορές λιγότερο σπάσιμο* και 2 φορές λιγότερες τρίχες στη βούρτσα*.

Μέρα με τη μέρα, το τριχωτό έχει πιο υγιή όψη, τα μαλλιά είναι πιο δυνατά και ανθεκτικά στους εξωτερικούς παράγοντες και επιστρέφουν στην παλιά τους εικόνα.

Εφαρμόζει την αγαπημένη της μάσκα μαλλιών 3-4 φορές την εβδομάδα -ακόμα και σε στεγνά μαλλιά

"Όσοι με γνωρίζουν έστω και λίγο ξέρουν ότι λατρεύω τα μακριά, υγιή και πλούσια μαλλιά και γι' αυτό φροντίζω να τα περιποιούμαι πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Ειδικά σε περιόδους που ταλαιπωρούνται λιγάκι παραπάνω λόγω του συνεχόμενου styling", λέει. Όπως μας αποκάλυψε στη συνέχεια, το προϊόν που δε μπορεί να αποχωριστεί δεν είναι άλλο από την Elvive Full Resist Power Mask, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στα μήκη, όσο και στο τριχωτό.

Για να ενδυναμώσεις τα μαλλιά σου μπορείς να την εφαρμόζεις μετά το λούσιμο σε βρεγμένα μαλλιά 1-2 φορές την εβδομάδα. Άφησέ την να δράσει για 3 λεπτά και έπειτα ξέβγαλε με φρέσκο νερό για να απολαύσεις τα εξαιρετικά απαλά και δυνατά μαλλιά σου.

Ο δεύτερος τρόπος με τον οποίο μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις είναι και ο αγαπημένος της Δούκισσας. "Πολλά πρωινά, εφαρμόζω μια μικρή ποσότητα μάσκας σε στεγνά μαλλιά για να ενισχύσω την αντοχή των μαλλιών μου κατά τη διάρκεια της ημέρας", λέει.

Προστατεύει τα μαλλιά της από τη θερμότητα

Το styling με heat tools είναι σχεδόν καθημερινό λόγω της δουλειάς της. Αφού δεν μπορεί να το αποφύγει, προσπαθεί να μειώσει τις αρνητικές επιπτώσεις του στα μαλλιά της, εφαρμόζοντας πάντα ένα heat protectant προϊόν. Από την τσάντα της δεν λείπει λοιπόν ποτέ η νέα Brush Proof Cream χωρίς ξέβγαλμα της σειράς Elvive Full Resist, η οποία εκτός από το ότι προσφέρει θερμοπροστασία έως 230 βαθμούς, μειώνει παράλληλα το σπάσιμο κατά 98,8%** ήδη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και την ψαλίδα κατά 51%**.

Στην καθημερινότητά της κάνει heat free χτενίσματα

Τα Σαββατοκύριακα, στις διακοπές ή ακόμα και μέσα στην εβδομάδα όταν δεν δουλεύει, αποφεύγει να κάνει styling με την πρέσα μαλλιών ή το ψαλίδι για μπούκλες. Αντίθετα, προτιμά χτενίσματα, που δεν απαιτούν θερμότητα για να δείχνουν κομψά. Μερικές από τις πλέον αγαπημένες της επιλογές είναι οι γαλλικές πλεξούδες, οι κορδέλες στα μαλλιά και οι χαμηλές, επιμελώς ατημέλητες αλογοουρές.

*Εργαστηριακό τεστ. Σύγκριση σε σχέση με συμβατικό σαμπουάν Elvive.​

**Εργαστηριακό τεστ με την Brush Proof Cream & συμβατικό σαμπουάν Elvive.

Read Next

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

Περισσότερα από

Ομορφιά

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.

04 Απρ 2024

Μπορεί μια πούδρα προσώπου να μας χαρίσει υπέροχα μαλλιά; Κι όμως, μπορεί!

Δες το απρόσμενο όφελος που μπορεί να έχει μια loose πούδρα για τα μαλλιά μας.