Τα beauty looks που βλέπουμε στις επιδείξεις μόδας είναι σίγουρα μια μορφή τέχνης, αλλά ως τέτοια δεν είναι εύκολο να γειωθεί στην καθημερινότητά μας- εκτός κι αν αποφασίσουμε να εμφανιστούμε στη δουλειά με κόκκινο παχύ eyeliner και μαύρο κραγιόν. 

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος σε αυτό, αλλά ούτε και τίποτα casual, οπότε η έμπνευση που συνήθως παίρνουμε είναι περιορισμένη. Στις τελευταίες σεζόν, ωστόσο, το au naturel look έχει επανέλθει δυναμικά, φτάνοντας πολλές φορές στο άλλο άκρο- το μακιγιάζ που μοιάζει αόρατο (ή το διάσημο no makeup makeup). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σε αυτό το μήκος κύμματος κινήθηκαν τα look στο σόου της Βικτόρια Μπέκαμ, το οποίο ήταν σε κάθε έκφανσή του, μια ωδή στο μινιμαλισμό. Η μακιγιέζ και ο hair stylist του σόου, αποκάλυψαν δύο χρυσά μυστικά για άψογα μαλλιά και φρέσκο δέρμα, τα οποία μπορείς να εφαρμόσεις σε κάθε ηλικία με το ίδιο αποτέλεσμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Φρέσκο δέρμα

«Άπλωσε λίγο διάφανο γκλος σαν σκιά στα βλέφαρά σου. Θα κάνει το βλέμμα να ανοίξει και θα φρεσκάρει όλο το πρόσωπό σου. Επιπλέον, εφάρμοσε ελάχιστο lip balm στα ζυγωματικά σου, για μια λάμψη που θα δείχνει να πηγάζει από μέσα σου». Πανεύκολο και απόλυτα φυσικό. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

'Άψογα μαλλιά

«Εφάρμοσε ελάχιστο ενυδατικό λάδι μαλλιών στα μαλλιά σου και χτένισέ τα προς τα πίσω. Έτσι, θα δημιουργήσεις ένα φυσικό, νεανικό wet look στην απόλυτα safe και εύκολη εκδοχή του». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Το καλύτερο; Στο σόου συμμετείχαν μοντέλα όλων των ηλικιών, από 20 ως 47 και το αποτέλεσμα έδειχνε εξίσου άψογο σε όλες. 

Ξεκίνα να το εφαρμόζεις από σήμερα. 

TAGS