Η φετινή άνοιξη (όπως και το καλοκαίρι) θέλουν τα αξεσουάρ μας εντυπωσιακά, λαμπερά και υπερμεγέθη γι' αυτό το λόγω οι πιο ενημερωμένοι beauty experts μας συμβουλεύουν ότι προκειμένου να τα αναδείξουμε περισσότερο πρέπει να γνωρίζουμε ένα βασικό μυστικό: το πώς θα αποφύγουμε ατοπήματα και υπερβολές στην υπόλοιπη εμφάνιση μας. Ξεκινώντας από τα χέρια μας.

Η άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017 λοιπόν λένε «αντίο» στα μακριά, θορυδώβη νύχια που μέχρι και πέρυσι ήταν μεγάλη τάση και μας παροτρύνουν να λανσάρουμε όλες ένα πιο ήσυχο και καθαρό μανικιούρ.

Όλη η ουσία βρίσκεται στην ισορροπία, η οποία όμως όταν μιλάμε για κάτι απλό και καθημερίνο δεν είναι και τόσο δύσκολο να επιτευχθεί

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσέξεις ώστε το μανικιούρ σου να είναι κοντό, τετραγωνισμένο και τα νύχια σου βαμμένη σε γίηνα ή παστέλ χρώματα, τα οποία θυμίζουν την φωτεινή διάθεση της άνοιξης χωρίς όμως να καταλήγουν υπερβολικά.

Απέρριψε τα φλούο χρώματα που χτυπάνε έντονα στο μάτι και προτίμησε πιο παλ αποχρώσεις, όπως το γαλάζιο του ουρανό, το κρεμ, το λευκό, το σομόν, το σάπιο μήλο, ακόμα και το μπεζ. 

Ρίξε μια ματιά παρακάτω και πάρε ιδέες.

Γαλάζιο του ουρανού

 

Μοβ της λεβάντας

 

Γκρι του πάγου
Ροζ σε όλους τους τόνους
Μπεζ

 

Βεραμάν

 

TAGS