ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα 10 ξεχωριστά προϊόντα που έκλεψαν την καρδιά των Skingurus το 2107

Οι Skingurus ξεχωρίζουν προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο και τα μαλλιά που δοκίμασαν και αγάπησαν τη χρονιά που φεύγει.

Τα 10 ξεχωριστά προϊόντα που έκλεψαν την καρδιά των Skingurus το 2107

Από τις skingurus.gr

Αντωνία Θωμοπούλου

Νο1

Τα 10 ξεχωριστά προϊόντα που έκλεψαν την καρδιά των Skingurus το 2107
Lierac, Double Nettoyant, Baume-en-Huile. Η χαρά της ξηρής επιδερμίδας! Ένα πλούσιο κρεμώδες balm που απλώνεται σε στεγνό δέρμα , «λιώνει» και αρχικά μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο, θρεπτικό λάδι ενώ στη συνέχεια, όταν κάνουμε μασάζ με βρεγμένα χέρια, γίνεται απολαυστικό γαλάκτωμα . Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Επιδερμίδα απόλυτα καθαρή, χωρίς ίχνος μακιγιάζ αλλά πάνω απ’ όλα λεία, απαλή, ενυδατωμένη.

Νο2

Beatific™, Hydra Exfoliator Face Mask. Χρειάστηκε να βρεθώ σε μια παρουσίαση της μάρκας, να μιλήσω με την εκπαιδεύτρια για να ανακαλύψω με μικρή …καθυστέρηση, τη μάσκα ήπιας απολέπισης. Από τότε τη χρησιμοποιώ ανελλιπώς μια φορά την εβδομάδα για να προσφέρω στο δέρμα μου αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη: εντατική αναζωογόνηση, τόνωση και ενυδάτωση.

Νο3

La Mer, Genaissance The Infused Lotion. Οι λοσιόν περιποίησης έχουν γίνει η beauty εμμονή μου. Είναι τα προϊόντα που βελτιώνουν αισθητά την ποιότητα της επιδερμίδας. Στη συγκεκριμένη, μάλιστα, περίπτωση, που η τεχνογνωσία γύρω από την ενυδάτωση είναι στο DNA του οίκου, οι εντυπώσεις είναι κάτι παραπάνω από θετικές.

Νο4

Dior, One Essential Skin Booster Serum. Στην αρχή είχα αρκετές επιφυλάξεις για τη νέα αυτή κατηγορία προϊόντων. Τι παραπάνω μπορούν να προσφέρουν από ένα ορό εντατικής δράσης; Η αναζωογονημένη και φωτεινή όψη σε συνδυασμό με την τονωμένη υφή του δέρματός μου στο διάστημα που χρησιμοποιώ το νέο booster είναι αρκετή για να μην επιστρέψω στις παλιές μου συνήθειες….

Νο5

Eau Thermale Avène, Hydrance Intense Sérum Rehydratant. Δεν είναι νέο προϊόν. Όμως το ξεχωρίζω γιατί ξέρω πολύ καλά πως όποτε το δέρμα μου έχει ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση- σε περιόδους έντονου στρες ή στη διάρκεια του χειμώνα- ο εξαιρετικός αυτός ορός θα του προσφέρει την υγρασία που χρειάζεται.

Λένα Ιωαννίδου

Νο1

Estée Lauder, Advanced Night Repair Recovery Mask-In-Oil. Ο all time classic ορός νυχτερινής επανόρθωσης, το «μικρό καφέ μπουκαλάκι» που χρησιμοποιώ εδώ και τόσα χρόνια, βρήκε φέτος το ταίρι του! Αυτή η ανάλαφρη μάσκα λαδιού, ‘’κλειδώνει’’, τα οφέλη του ορού ενθαρρύνοντας τη διαδικασία επιδιόρθωσης των φθορών στη διάρκεια της νύχτας, ενώ με το σύμπλεγμα θρεπτικών και ενδυναμωτικών παραγόντων που περιέχει προστατεύει την επιδερμίδα και την προετοιμάζει για την επόμενη ημέρα. Το ότι πρόσθεσα ένα επιπλέον στάδιο στη νυχτερινή μου ρουτίνα περιποίησης, χωρίς να δυσανασχετήσω, σημαίνει πολλά.

Νο2

La Roche Posay, Cicaplast Baume B5 SPF 50. Δεν είναι ακριβώς καλλυντικό αλλά μια εξειδικευμένη κρέμα, ένα βάλσαμο για ουλές και ερεθισμούς . Κέρδισε όμως μια θέση στη λίστα μου γιατί είναι ένα προϊόν SOS με εντυπωσιακή επουλωτική δράση που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ μας. Το επιβεβαίωσα πρόσφατα, με τα ίδια μου τα μάτια, όταν πρότεινα σε μια φίλη που είχε υποστεί ένα ελαφρύ έγκαυμα στη γάμπα, από εξάτμιση μηχανής να το δοκιμάσει, για να καταπραΰνει αρχικά το ερεθισμένο δέρμα της. Με καθημερινή εφαρμογή, όχι μόνο υποχώρησε η ενόχληση αλλά μέσα σε μια εβδομάδα, το σημάδι κυριολεκτικά εξαφανίστηκε.

Νο3

Rexaline X-treme Body Sculpt (Sephora). Στην αρχή μου φάνηκαν υπερβολικές οι υποσχέσεις του. ‘Ένα «αντιρυτιδικό σώματος» που ενυδατώνει, σβήνει ραγάδες , συσφίγγει και μειώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού; Όταν όμως δοκίμασα αυτό το δροσερό, ιριδίζον γαλάκτωμα άλλαξα γνώμη. Με συστηματική καθημερινή χρήση, η βελτίωση της όψης και της υφής της επιδερμίδας, στους μηρούς, την κοιλιά, τα μπράτσα, ήταν αισθητή. Πιο ενυδατωμένη , πιο τονωμένη, πιο λεία. Γι αυτό και συνεχίζω να το χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα.

Νο4

La Prairie, White Caviar Illuminating Pearl Infusion. Κηλίδες από τον ήλιο, δυσχρωμίες, θαμπάδα και κοκκινίλες , όλα μοιάζουν να «μαλακώνουν» όταν οι λευκές πέρλες του μεταμορφώνονται σε ανάλαφρο ορό που αγκαλιάζει το πρόσωπό σου με φως. Κι όταν συνεχίζεις να τον χρησιμοποιείς, ο ορός αυτός, με τα δραστικά συστατικά του, επανορθώνει τις φθορές της επιδερμίδας από ρύπους, τον ήλιο και το χρόνο και τη θωρακίζει απέναντι στο- πάντα- εχθρικό περιβάλλον. Ένα πολύτιμο δώρο που αξίζει να προσφέρετε στον εαυτό σας.

Νο5

Syoss SalonPlex Leave- in Serum. Τελικά είναι ωραίο να απολαμβάνεις την τεχνολογία των επαγγελματικών προϊόντων για τα μαλλιά στο σπίτι χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία! Αυτό ακριβώς μου πρόσφερε η νέα ολοκληρωμένη σειρά αναδόμησης μαλλιών Syoss SalonPlex. Τα δοκίμασα όλα. Ξεχώρισα όμως το καινοτόμο leave-in Serum γιατί αληθινά, έκανε θαύματα στα βαμμένα-και μάλλον ταλαιπωρημένα-μαλλιά μου.

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.