Η Ζένια Σιδηροπούλου, ο άνθρωπος πίσω από όλες τις φροντίδες που σου παρέχει η συγκεκριμένη γωνιά ανάμεσα στα «βωβοκτήρια», ξέρει καλά τι μπορεί να κάνει μία γυναίκα χαρούμενη και κάπως απαλλαγμένη από τα βάρη της καθημερινότητας. Και αυτό προσφέρει μέσα από το Hug, στην Φραγκοκκλησιάς και Κηφισίας 44 -μια αγκαλιά φροντίδας και περιποίησης.     

Και αυτό προσφέρει μέσα από το Hug, στην Φραγκοκκλησιάς και Κηφισίας 44 -μια αγκαλιά φροντίδας και περιποίησης.     
Η Ζένια Σιδηροπούλου, ο άνθρωπος πίσω από όλες τις φροντίδες που σου παρέχει η συγκεκριμένη γωνιά.


-Ποια είναι η ιδέα πίσω από το HUG;

«Το HUG –Happy Unique Girls αλλά σίγουρα και Boys– είναι η νέα ομάδα του Health Laser Center, που από το 2014 προσφέρει υπηρεσίες Ιατρικής Αισθητικής, εφαρμογών Laser και ριζικής αποτρίχωσης, καθώς και εξειδικευμένες θεραπείες σώματος, ενέσιμα και εμφυτεύματα. Το HUG γεννήθηκε από μια απλή ιδέα, που συνδυάζει σύγχρονες αισθητικές εφαρμογές και μια ξεχωριστή εμπειρία περιποίησης. Όπως θα δείτε και στο site μας, το www.hugbeautysalon.gr, ειδικεύεται στη φροντίδα των άνω και των κάτω άκρων, τις ημιμόνιμες βλεφαρίδες, το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών και χειλιών, το μακιγιάζ, την αποτρίχωση με κερί, το τάνινγκ με φυσικό argan oil και coconut, καθώς και σε πολλές άλλες τεχνικές και μεθόδους αισθητικής φροντίδας».

-Γιατί επιλέξατε το συγκεκριμένο σημείο στο Μαρούσι;

«Λατρεύω και γνωρίζω καλά την περιοχή εδώ και 10 χρόνια. Πιστεύω, λοιπόν, ότι είχε την ανάγκη από μια νέα, δροσερή πνοή στον χώρο της Αισθητικής. Επιπλέον, εξελίσσεται συνεχώς, με πλήθος επιχειρήσεων που απασχολούν μεγάλο αριθμό δημιουργικών γυναικών κάθε ηλικίας. Οι γυναίκες αυτές χρειάζονται έναν χώρο κοντά στη δουλειά τους, μια όαση γαλήνης, όπου θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώνουν και ταυτόχρονα να νιώθουν ότι κάνουν κάτι αποκλειστικά για τον εαυτό τους, πριν επιστρέψουν στη ρουτίνα τους. Και αυτό ακριβώς ήρθε να προσφέρει και στις δύο περιπτώσεις πρώτα το Health Laser Center και πέντε χρόνια μετά το HUG».

«Στην καρδιά της πόλης, το HUG έγινε ένας εξωτικός προορισμός, όπου ο καθένας μπορεί να αποδράσει για λίγο από την καθημερινότητά του, απολαμβάνοντας στιγμές ευεξίας και ηρεμίας αλλά και την απόλυτη ικανοποίηση από το αποτέλεσμα».

-Σε τι διαφέρει από τα άλλα beauty salon;

«Το HUG έπρεπε να διαφέρει. Και δεν θα μιλήσω για την ποιότητα της δουλειάς και γενικά σε ό,τι αφορά στην παροχή υπηρεσιών. Αυτά είναι προαπαιτούμενα. Έτσι, στην καρδιά της πόλης, το HUG έγινε ένας εξωτικός προορισμός, όπου ο καθένας μπορεί να αποδράσει για λίγο από την καθημερινότητά του, απολαμβάνοντας στιγμές ευεξίας και ηρεμίας αλλά και την απόλυτη ικανοποίηση από το αποτέλεσμα».

-Πώς επιλέγετε τα χρώματα στα βερνίκια κάθε σεζόν;

«Οι τάσεις διαφοροποιούνται κάθε σεζόν ή, ακόμη, αλλάζουν και ριζικά. Τη γραμμή, θα έλεγα, τη δίνουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας και καλλυντικών, ενώ δική μας "δουλειά" είναι να προσαρμόσουμε τα σχήματα και τα χρώματα στις ανάγκες της γυναίκας, που θέλει να εντυπωσιάζει, χωρίς να προδίδει το προσωπικό στυλ της».

«Οι τάσεις διαφοροποιούνται κάθε σεζόν ή, ακόμη, αλλάζουν και ριζικά. Τη γραμμή, θα έλεγα, τη δίνουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας και καλλυντικών, ενώ δική μας "δουλειά" είναι να προσαρμόσουμε τα σχήματα και τα χρώματα στις ανάγκες της γυναίκας, που θέλει να εντυπωσιάζει, χωρίς να προδίδει το προσωπικό στυλ της».
«Υπάρχουν και πιο απλοί μέθοδοι για να καταλάβεις τι είναι εκείνο που θα ικανοποιούσε τη γυναίκα που έχεις απέναντί σου. Ο τρόπος που ντύνεται, το περιβάλλον στο οποίο κινείται, η εντύπωση που θέλει να δημιουργεί στους άλλους καθώς και η διάθεσή της τη δεδομένη στιγμή είναι στοιχεία που αποκαλύπτουν και τα “θέλω” της».

-Πώς ψυχολογείτε κάθε γυναίκα σε σχέση με τα χρώματα που θα της προτείνετε;

«Φαίνεται στην αύρα της. Εντάξει, υπάρχουν και πιο απλοί μέθοδοι για να καταλάβεις τι είναι εκείνο που θα ικανοποιούσε τη γυναίκα που έχεις απέναντί σου. Ο τρόπος που ντύνεται, το περιβάλλον στο οποίο κινείται, η εντύπωση που θέλει να δημιουργεί στους άλλους καθώς και η διάθεσή της τη δεδομένη στιγμή είναι στοιχεία που αποκαλύπτουν και τα “θέλω” της».

-Σας έχει τύχει «δύσκολη» πελάτισσα;

«Κάθε άνθρωπος έχει τον χαρακτήρα του. Η ομάδα του HUG, όμως, αποτελείται από καταρτισμένες επαγγελματίες. Όταν, λοιπόν, είσαι επαγγελματίας, χρησιμοποιείς εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, αγαπάς και αναβαθμίζεις συνεχώς τη δουλειά σου και δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου με ευγένεια, κατανόηση και χαμόγελο, στο τέλος καταφέρνεις να ικανοποιήσεις και τον πιο δύσκολο άνθρωπο. Εξάλλου, κάθε δυσκολία να είναι και μια πρόκληση προσωπικής εξέλιξης για εμάς τις ίδιες».

-Ποια είναι τα hot χρώματα του χειμώνα 2019-2020;

«Τα hot χρώματα του φετινού χειμώνα είναι οι μεσαίες αποχρώσεις του γκρι, το χακί και το σκούρο πράσινο, το μπλε, με κυρίαρχη απόχρωση τη blue-noir. Το καθαρό, φωτεινό μαύρο επιστρέφει δυναμικά, ενώ στην παλέτα του κόκκινου κυριαρχούν το μπορντό και η βαθειά απόχρωση του σάπιου μήλου. Το “γαλλικό” έχει κάπως περιοριστεί, αλλά συμμετέχει δυναμικά στις nail art δημιουργίες. Όσο για τις πιο τολμηρές, γι΄ αυτές υπάρχουν τα μεταλλικά χρώματα και τα βερνίκια με γκλίτερ».

facebook

«Το “γαλλικό” έχει κάπως περιοριστεί, αλλά συμμετέχει δυναμικά στις nail art δημιουργίες».
«Όσο για τις πιο τολμηρές, γι΄ αυτές υπάρχουν τα μεταλλικά χρώματα και τα βερνίκια με γκλίτερ».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS