Καμία γυναίκα δεν είναι ίδια με την άλλη. Μήπως όμως είστε μία από τις εκατομμύρια γυναίκες που αγοράζουν προϊόντα περιποίησης που νομίζουν ότι κάνουν για την επιδερμίδα τους; Μήπως αγοράζετε αφού ακούσετε τις συμβουλές φιλενάδων που έχουν εντελώς διαφορετικό δερματότυπο από το δικό σας; Νομίζετε ότι κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για το δέρμα σας ή μήπως το έχετε αφήσει στον αυτόματο πιλότο;

Η φροντίδα της επιδερμίδας είναι επιστήμη και εμείς αν είμασταν στη θέση σας θα την εμπιστευόμασταν στους επιστήμονες!

H L’Oréal Paris η No1 μάρκα περιποίησης προσώπου στην Ελληνική Αγορά, δημιούργησε για εσάς αυτό ακριβώς το επιστημονικό εργαλείο με το οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε το προϊόν που κάνει όχι μόνο για την δική σας επιδερμίδα, αλλά και για τα δικά σας θέλω και τους στόχους που έχετε θέσει για το σώμα σας τα επόμενα χρόνια!

Στο www.skinexpert.gr της L’Oréal θα βρείτε τον προσωπικό σύμβουλο περιποίησης. Δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς κόστος.

Θα σας ρωτήσει τι σας απασχολεί στην επιδερμίδα σας, πως προσέχατε μέχρι σήμερα το σώμα σας, πως είναι η ημέρα σας και τι στόχο έχετε για το μέλλον.

 

Ολα τα παραπάνω, μαζί με την ηλικία σας είναι αρκετά για τον ηλεκτρονικό σύμβουλο που η L’Oreal δημιούργησε αποκλειστικά για εσάς.  Θα σας απαντήσει σε σημαντικά ερωτήματα και στο τέλος θα σας προτείνει τα προϊόντα που ταιριάζουν σε εσάς και μόνο σε εσάς!

Το επιστημονικό εργαλείο της L’Oreal βοηθά κάθε γυναίκα να καταλάβει την ανάγκη της επιδερμίδας της και βασισμένο στην πολυετή τεχνογνωσία και εξειδίκευση της L’Oréal Paris, προσφέρει μία εξατομικευμένη πρόταση για κάθε γυναίκα αλλά και συμβουλές για ζητήματα που μοιάζουν απλά, όπως ο σωστός καθαρισμός προσώπου, αλλά μέσα από τα ειδικά βίντεο του www.skinexpert.gr μπορούν να δώσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μην ξεχνάτε! Κάθε γυναίκα και κάθε επιδερμίδα είναι ξεχωριστή, το ίδιο πρέπει να είναι και η φροντίδα της!

TAGS