«Θα ήθελα πριν ξεκινήσω να μιλάω να ξεκαθαρίσω κάτι. Είτε έχεις έντονη τριχοφυϊα, είτε δεν έχεις, είτε δεν σε πειράζει αν φαίνονται οι τρίχες στο σώμα σου, είτε δεν θέλεις να φαίνεται τίποτα είναι απολύτως εντάξει, όλα είναι θέμα προσωπικού γούστα και ο καθένας κάνει ό,τι του αρέσει,» λέει η Luca Montana που έχει το δικό της κανάλι στο YouTube και δίνει συμβουλές, βασισμένες στις δικές της εμπειρίες σε ένα απαιτητικό επάγγελμα, αυτό της επαγγελατία μπαλαρίνας.

«Είμαι μπαλαρίνα και πρέπει να προσέχω πάρα πολύ το ζήτημα της τριχοφυϊας στο σώμα μου. Προσωπικά έχει αρκετά μεγάλο πρόβλημα γιατί οι τρίχες μου μεγαλώνουν πάρα πολύ γρήγορα και σε αυτή την δουλειά δεν πρέπει να φαίνεται απολύτως τίποτα που δεν πρέπει να φαίνεται,» εξηγεί η Montana.

H μπαλαρίνα ξεκινάει να δίνει τα tips της αρχίζοντας από τα μαλλιά και προχωρώντας σε όλα τα σημεία του σώματος. Όπως λέει δεν κάνει τίποτα διαφορετικό με τα μαλλιά, τα φρύδια ή το μουστάκι της από αυτό που θα έκανε η καθεμία από εμάς, ωστόσο οι μασχάλες είναι ένα δύσκολο μέρος του σώματος της που απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα  Γι'αυτήν την περίπτωση η Montana αποκαλύπτει ένα μυστικό που πραγματικά δεν γνωρίζαμε. Ποιο είναι το μαγικό προϊόν που απομακρύνει τέλεια τις τρίχες από την συγκεκριμένα περιοχή και αφήνει το δέρμα μαλακό και αλαβάστρινο; To λάδι καρύδας.

Επιπλέον η Montana δίνει συμβουλές για σωστή και αποτελεσματική αποτρίχωση στα χέρια, στην κοιλιά, το μπικίνι και τα πόδια 

Δείτε στο βίντεο της συμβουλές της Luna Montana.

Κεντρική φωτογραφία: unsplash

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS