Η Σάρον Στόουν είναι μια γυναίκα πρότυπο ομορφιάς και φρεσκάδας. Η όμορφη ηθοποιός που στα 62 της παραμένει λαμπερή και beauty symbol, ενώ έχει «μεγαλώσει» όμορφα και συνεχίζει να είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που έχουμε δει. 
Η ίδια αποκάλυψε μια σειρά από τα «μυστικά» της ομορφιάς της που περιλαμβάνουν κάποια οικονομικά προϊόντα. 


Αυτό που έμαθε από τη μαμά της αφορά την κρέμα ημέρας. Πιο συγκεκριμένα η σταρ εξηγεί «Η μαμά μου δούλευε στην Avon και μου έδωσε ένα βαζάκι της Avon Rich Moisture cream. Μου είχε πει “φόρα τη  πρωί και βράδυ και θα με ευχαριστείς σε όλη σου τη ζωή”».

Ένα από τα καλύτερα beauty tip που ανακάλυψε στα κινηματογραφικά σετ είναι: «Κάνε το μακιγιάζ των ματιών πριν τη βάση, γιατί οι σκιές από ένα smokey eye θα καταλήξουν σε όλο το πρόσωπό σου».


Επίσης, σαν μεγάλη fan ενός καλού ενυδατικού απολεπιστικού σώματος σε μορφή gel, προτείνει το Weleda Skin Food το οποίο περιέχει ήπια λειαντικά συστατικά από βάλσαμο.
Όσο για αυτό το οποίο έχει μετανιώσει: «Όταν είσαι νέος, οι άνθρωποι ζηλεύουν την ομορφιά και κανείς δεν θέλει να σου πει πως είσαι όμορφη. Δεν ένιωθα ποτέ πραγματικά ασφαλής στην ομορφιά μου γιατί οι άνθρωποι δεν ήταν αρκετά ασφαλείς ώστε να μου επιτρέπουν να είμαι όμορφη. Τώρα βλέπω παλιές ταινίες μου και σκέφτομαι πως ήμουν τόσο όμορφο κορίτσι. Μακάρι να το ήξερα τότε».
 

Δείτε την ηθοποιό να μιλάει για την ομορφιά: 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS