Η La Prairie αποκάλυψε τη White Caviar Crème Extraordinaire, μια πλούσια κρέμα ενυδάτωσης που προσφέρει νέα επίπεδα φωτεινότητας και λείανσης στην επιδερμίδα και που δημιουργήθηκε ύστερα από χρόνια έρευνας, που περιλάμβαναν ανάλυση 50.000 συστατικών.

Η έρευνα της La Prairie, οδήγησε στην ανακάλυψη του ισχυρότερου ενεργού λευκαντικού συστατικού που υπάρχει, του Lu­midose.

Αυτή η επαναστατική μοριακή πατέντα είναι η πιο δραστική στον περιορισμό της μελανίνης, της χρωστικής που προκαλεί σκουρόχρωμες κηλίδες. Οι σκούρες κηλίδες φαίνεται να εξασθενούν, σαν να σβήστηκαν από μια ισχυρή ακτίνα φωτός. Αποκλειστικό στη White Caviar Crème Extraordinaire, το Lumi­dose προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, συμβάλλοντας στην άμεση μείωση της εμφάνισης σκούρων κηλίδων.

Η πρωτοποριακή έρευνα των επιστημόνων, δημιούργησε το μοναδικό - ισχυρότερο μόριο φωτεινότητας έως σήμερα - το οποίο και προστέθηκε σε μια κρέμα που λειτουργεί ώστε να εξαλείψει τις σκούρες κηλίδες και άλλες δυσχρωμίες του δέρματος.

Εμπνευσμένη από την επιθυμία για ομοιόμορφη επιδερμίδα γεμάτη φωτεινότητα, η White Caviar Crème Extraordinaire αποτελεί μια εξαιρετική σύνθεση, αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας της La Prairie να προσφέρει την πιο αποτελεσματική, απολαυστική εμπειρία περιποίησης. Λειτουργεί για να εμποτίσει το δέρμα με εκπληκτική φωτεινότητα - με αποτελέσματα που είναι μετρήσιμα σε δύο εβδομάδες, ορατά σε τέσσερις και εκπληκτικά σε οκτώ.

Η La Prairie αξιοποιεί τη δύναμη του φωτός και με την White Caviar Crème Extraordinaire, ξεπερνά την απλή λάμψη και απελευθερώνει τη δύναμη του φωτός.

Η σύνθεση του προϊόντος εισχωρεί έως την πηγή της δυσχρωμίας, ξεπερνώντας όλα τα καλλυντικά πρότυπα, προσδίδοντας στην επιδερμίδα ένα πρωτοφανές φωτεινό αποτέλεσμα. Το Lumidose δρα συνεργατικά με το Smart Crystal White, σύστημα διανομής ενός ισχυρού ενεργού λευκαντικού συστατικού, που λειτουργεί για να μπλοκάρει τη διαδικασία παραγωγής μελανίνης.

Επίσης, στη σύνθεση της κρέμας εμπεριέχεται το σπάνιο εκχύλισμα χρυσού χαβιαριού που βρίσκεται μόνο στα προϊόντα της Συλλογής White Caviar, και παρέχει εξαιρετικά πλεονεκτήματα σύσφιξης. Εμπλουτισμένη με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, το οποίο χρησιμοποιεί προηγμένη βιοτεχνολογική τεχνολογία και ανατροφοδοτεί τα κύτταρα της επιδερμίδας με ζωή και ενέργεια, η White Caviar Crème Extraordinaire απαλύνει όλες τις ‘’σκιές’’, αφήνοντας το δέρμα σφριγηλό, φωτεινό και αψεγάδιαστο.

TAGS