Ίσως να είναι εκείνο το συστατικό ενός πετυχημένο μακιγιάζ που πολλές από εμάς συχνά παραμελούμε. Οι ειδικοί όμως είναι κατηγορηματικοί. Δεν υπάρχει ιδανικό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα χωρίς ένα «άγγιγμα» από αυτό το σωτήριο προϊόν που ακούει στο όνομα: κονσίλερ.

Δύο διακριτικές γραμμές κάτω από τα μάτια μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν την εικόνα να σου, να αλλάξουν το βλέμμα σου, να αφαίρεσουν τους μαύρους κύκλους από τα μάτια και να σε κάνουν να δείχνεις τόσο ξεκούραστη και φρέσκια, σα να έχεις κοιμηθεί σερί ένα οκτάωρο. 

Σίγουρα είναι βασικό κομμάτι της γοητείας πολλών γυναικών το γεγονός ότι αισθάνονται πραγματικά άνετα να βγουν έξω δείχνοντας το κουλ, «γυμνό» τους δέρμα με περηφάνεια, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν έχουν κι αυτές αρκετά συχνά την ανάγκη να καμουφλάρουν τις ατέλειες. Είναι βέβαιο ότι σε όλες μας έχουν τύχει να μην έχουμε προλάβει να κοιμηθούμε καλά το βράδυ και να φαινόμαστε κομμένες και εξαντλημένες οπότε ένα κονσίλερ είναι το πιο χρήσιμο αξεσουάρ μακιγιάζ που μπορείς να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου.

Και παρόλο που υπάρχει η θεωρία πως ένα καλό κονσίλερ δεν κοστίζει λίγα χρήματα οι συντάκτριες του Who What Wear έχουν πραγματοποιήσει εκτενές ρεπορτάζ στο οποίο αποδεικνύουν ότι με λίγο σωστό ψάξιμο στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Amazon μπορείς να βρεις μερικά από τα καλύτερα κονσίλερ της παγκόσμιας αγοράς με λιγότερα από 10 ευρώ. 

7 πολύ προσιτές επιλογές, λοιπόν, από εκείνες που κάνουν πραγματικά θαύματα όταν μιλάμε για τους μαύρους κύκλους, είτε σε υγρό, είτε σε στικ ανάλογα με τι ταιριάζει στη δική σου επιδερμίδα.

Δες το εδώ

Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer ($6)

Δες το εδώ

Neutrogena Hydro Boost Hydrating Concealer ($9)

Δες το εδώ

L'Oréal Paris True Match Super-Blendable Concealer ($6)

Δες το εδώ

Revlon PhotoReady Concealer ($6)

Δες το εδώ

Iman Cosmetics Corrective Concealer ($12)

Δες το εδώ

Rimmel London Hide the Blemish Concealer ($5)

Δες το εδώ

Almay Clear Complexion Concealer ($7)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

TAGS