ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πρόσωπο σαν πορσελάνη: Μια νέα σειρά premium καλλυντικών με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Nέα προϊόντα καθαρισμού προσώπου με βοτανικά εκχυλίσματα για καθαρή, λεία και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Πρόσωπο σαν πορσελάνη: Μια νέα σειρά premium καλλυντικών με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Ατμοσφαιρική ρύπανση, αδιάβροχο μακιγιάζ, υπολείμματα αντηλιακού, νεκρά κύτταρα και σκόνη είναι λίγα μόνο από όσα «μεταφέρει» η επιδερμίδα μας επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, τα οποία δεν αρκεί λίγο νερό για να τα απομακρύνουμε από το πρόσωπό μας. Τα νέα πολυτελή προϊόντα καθαρισμού για το πρόσωπο αφαιρούν, με τη δύναμη των βοτανικών εκχυλισμάτων, τους ρύπους που προκαλούν θαμπή και κουρασμένη όψη.

Τα Botanical Cleansers της Jurlique διατίθενται σε μια σειρά από πολυτελείς υφές: πλούσιος αφρός, μεταξένιο λάδι, ενυδατική λοσιόν και ελαφρύ gel. Η σύνθεσή τους περιέχει ένα μοναδικό μίγμα βοτάνων που περιλαμβάνει συμήδα, καλέντουλα, σπιλανθές, δενδρολίβανο, μυριόφυλλο, βάλσαμο λεμονιού και γλυκόριζα.

Πρόσωπο σαν πορσελάνη: Μια νέα σειρά premium καλλυντικών με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Διατίθενται σε μια σειρά από πολυτελείς υφές: πλούσιος αφρός, μεταξένιο λάδι, ενυδατική λοσιόν και ελαφρύ gel. Διότι όπως γνωρίζουμε καλά, η επιδερμίδα κάθε γυναίκας έχει διαφορετικές ανάγκες.

Το πρώτο βήμα για φυσικά λαμπερή επιδερμίδα

Τα φυτικά συστατικά έχουν επιλεχθεί από το βιολογικό αγρόκτημα της Jurlique και έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που συμβάλλουν στον απαλό καθαρισμό και προστατεύουν την επιδερμίδα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Τα ισχυρά εκχυλίσματα του Γαλλικού τριαντάφυλλου προσφέρουν ενυδάτωση, η μέντα χαρίζει αναζωογόνηση, η ρίζα αλθαίας εξομαλύνει την επιδερμίδα και η μαύρη αφροξυλιά, την αφήνει απαλή. Όλα μαζί, δημιουργούν μια άψογη βάση προκειμένου να ακολουθήσει η υπόλοιπη ρουτίνα περιποίησης.

Τα νέα προϊόντα καθαρισμού με βοτανικά εκχυλίσματα θα αφήσουν το δέρμα σας καθαρό και αναζωογονημένο και θα το προετοιμάσουν για το υπόλοιπο τελετουργικό ομορφιάς. Διατίθενται σε μια σειρά από πολυτελείς υφές: πλούσιος αφρός, μεταξένιο λάδι, ενυδατική λοσιόν και ελαφρύ gel. Διότι όπως γνωρίζουμε καλά, η επιδερμίδα κάθε γυναίκας έχει διαφορετικές ανάγκες.

Radiant Skin Foaming Cleanser (80g): Απαλό καθαριστικό προσώπου που αφαιρεί εύκολα τους ρύπους και το μακιγιάζ. Περιέχει εκχύλισμα Γαλλικού τριαντάφυλλου το οποίο χαρίζει στην επιδερμίδα την απαραίτητη ενυδάτωση και βοηθά στην αναπλήρωση της χαμένης υγρασίας. Τα φυσικά αντιοξειδωτικά του βοηθούν στην προστασία του δέρματος, ενώ ο πλούσιος αφρός του περιέχει εξαιρετικά απολεπιστικά ορυκτά που λειαίνουν την επιδερμίδα για να αποκαλύψουν τη λάμψη της. (Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. ΠΛΤ €35,00)
Nourishing Cleansing Oil (200ml): Ελαφρύ και μεταξένιο καθαριστικό λάδι που μετατρέπεται σε πλούσιο γαλάκτωμα για να απομακρύνει αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ και τους ρύπους. Τα φυτικά έλαια που περιέχει, ανάμεσά τους και τα εκχυλίσματα μαύρης αφροξυλιάς, θρέφουν και εξομαλύνουν την επιδερμίδα και της χαρίζουν όψη πιο λεία, πιο φωτεινή και νεανική. (Ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας. ΠΛΤ €37,00)
Replenishing Cleansing Lotion (200ml): Πλούσια και απαλή λοσιόν καθαρισμού που αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ μακράς διάρκειας και την ατμοσφαιρική ρύπανση ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα. Τα βοτανικά εκχυλίσματα που περιέχει, όπως το εκχύλισμα ρίζας αλθαίας, βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή, απαλή και λαμπερή. (Ιδανικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Κατάλληλο για χρήση γύρω από την περιοχή των ματιών. ΠΛΤ €37,00)

Revitalising Cleansing Gel (200ml): Ελαφρύ gel καθαρισμού προσώπου με πλούσιο αφρό. Απομακρύνει τη ρύπανση, τη λιπαρότητα και καταπολεμά τις ατέλειες της επιδερμίδας, αφήνοντας ένα υπέροχο αίσθημα φρεσκάδας. Είναι ιδανικό για να αφαιρέσετε ακόμη και το μακιγιάζ μακράς διάρκειας, ενώ τα αναζωογονητικά βοτανικά συστατικά του, όπως τα εκχυλίσματα φύλλου μέντας, συμβάλλουν στον καθαρισμό, στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας και στην αποκατάσταση της χαμένης υγρασίας. (Ιδανικό για κανονικές και μικτές επιδερμίδες. ΠΛΤ €37,00)

H Jurlique είναι η νούμερο 1 premium μάρκα φυσικής φροντίδας της επιδερμίδας στην Αυστραλία* και κατέχει ηγετική θέση στη φυσική φροντίδα του δέρματος για περισσότερο από 30 χρόνια. Σκοπός μας είναι να εμπνέουμε την ευεξία στους ανθρώπους μέσω της σύνδεσης με τη φύση.

*Διανομή: Τα προϊόντα Jurlique στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica, στα καταστήματα Beautycom και στο www.jurlique.gr

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.