Μπορεί να διανύουμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, όμως ένα smokey eye look δεν χάνει ποτέ την αξία του, καθώς δίνει ένταση στο βλέμμα αλλά και έξτρα σαγήνη. Εγώ λοιπόν, σαν Beauty Director του Missbloom.gr αλλά και makeup junkie, κάτι το οποίο αποδεικνύεται μέσα από το IG προφίλ μου @vasilikosσου δείχνω όλα τα βήματα για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα συνδυαστικά πάντα με μία λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. 

Πριν το δεις όμως, θέλω να μοιραστώ μαζί σου μερικά πολύ χρήσιμα tips, όχι μόνο για το πώς να πετύχεις το ιδανικό smokey αλλά και για το πώς να γυρίσεις κι εσύ το πιο άρτιο beauty tutorial (εδώ είμαστε. Μήπως η κουβέντα απέκτησε περισσότερο ενδιαφέρον τώρα;).

Πριν λίγο καιρό, λοιπόν, ήρθε στα χέρια μου το SAMSUNG Galaxy Z Flip, το πιο πρωτοποριακό κινητό της χρονιάς, αφού η λειτουργία του Flex mode επιτρέπει στο κινητό να διπλώνει, να γίνεται απόλυτα portable μα και ένα απίστευτο εργαλείο για όλες τις γυναίκες. Συγκεκριμένα, με αυτή του τη λειτουργία σού επιτρέπει να βγάλεις την τέλεια selfie χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις ούτε ένα κουμπί, έχοντας ακουμπήσει το κινητό σε όποιο σημείο επιθυμείς, ενώ το ίδιο γίνεται αν θέλεις να γυρίσεις το δικό σου beauty tutorial, σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού έχει το πιο τέλειο φωτισμό.

Όσον αφορά τις selfies φωτογραφίες, με την κάμερα των 10MP και με τον ενσωματωμένο Filter Mode τους, δεν έχεις να φοβάσαι για καμία εκτεθειμένη ατέλεια, αφού αμέσως καμουφλάρεται και εσύ δείχνεις πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Αυτό αποδεικνύεται από την κεντρική μου φωτογραφία με το credit: Shot by SAMSUNG Galaxy Z Flip.

 

Sponsored by Samsung

 

Δες το βίντεο παρακάτω για να καταλάβεις όλα όσα αναλύω:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

TAGS