Η Κάιλι Τζένερ, της γνωστής και μη εξαιρετέας οικογένειας Καρντάσιαν, βγήκε πολύ πρόσφατα και δήλωσε πως «όχι, δεν έχω κάνει ούτα μία πλαστική επέμβαση στη ζωή μου». Όπως καταλαβαίνουμε όλοι ο πλανήτης γελάει μέχρι δακρύων όχι επειδή η Κάιλι πριν τις πλαστικές υπήρξε ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος, αλλά γιατί, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει απολύτως κανένα κακό στο να κάνεις πλαστική προκειμένου να διορθώσεις κάποιο σημείο του προσώπου σου που δεν σε ευχαριστεί και αποτελεί τροχοπέδη στην καλή ψυχολογία σου.

Χωρίς, λοιπόν, καμία απολύτως διάθεση να κρίνουμε αρνητικά το γεγονός ότι η Μπέλα Χαντίντ έχει και αυτή «πειράξει» κάποιες μικρές, αλλά πολύ σημαντικές λεπτομέρειες στο πρόσωπο της ανακαλύψαμε το παρακάτω βίντεο το οποίο εξετάζει ακριβώς αυτό: πώς θα ήταν το διάσημο μοντέλο αν δεν είχε κάνει απολύτως καμία αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο της.

Όπως θα δεις στο βίντεο που ακολουθεί η Μπέλα έχει κάνει επέμβαση στη μύτη της, στα ζυγωματικά της, στο πηγούνι της, στα βλέφαρα και στα χείλια, κάθε φορά αλλάζοντας κάτι πραγματικά μικρό που τελικά, όμως, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να έχει την πραγματικά αποστομωτική εμφάνιση που έχει σήμερα.

Αφού το ήθελε και το αποτέλεσμα είναι ένα σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο είμαστε μαζί της 100%

Δες πώς θα ήταν η Μπέλα Χαντίντ αν δεν είχε κάνει καμία απολύτως αισθητικής επέμβαση.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS