Λένε ότι τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου. Μάλιστα όταν μιλάμε για τα τέλεια φρύδια, πάντα μας έρχεται στο μυαλό η Cara Delevingne.

Το σωστό σχήμα στα φρύδια, μπορεί να βελτιώσει την εμφάνισή σου, κολακεύοντας το σχήμα του προσώπου, εξισορροπώντας τα χαρακτηριστικά σου και δίνοντας ένταση στο βλέμμα. Από την άλλη, μία λάθος κίνηση είναι αρκετή για να αλλάξει την εικόνα σου.

Ευτυχώς όμως, που πλέον οι ατέλειες διορθώνονται με το κατάλληλο μολύβι φρυδιών ή την ιδανική σκιά. Για παράδειγμα, εάν έχεις χοντρά, γεμάτα φρύδια, μπορεί να χρειαστεί να τα αφαιρέσεις με το τσιμπιδάκι. Εάν όμως έχεις λεπτά και αραιά, μπορείς να τα γεμίσεις με ένα μολύβι.

Θέλεις λοιπόν να αποκτήσεις τέλεια φρύδια; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς. Απέφυγε όμως να βγάλεις πολλές τρίχες από το πάνω μέρος, γιατί κινδυνεύεις να καταστρέψεις τη φυσική τους καμπυλότητα.

1. Προσπάθησε να μην αποκλίνεις πολύ από το φυσικό σχήμα των φρυδιών σου, καθώς κάτι διαφορετικό από αυτό, θα μοιάζει ξένο στο πρόσωπό σου.

2. Εντόπισε τις άκρες και τα όρια των φρυδιών σου. Βρες από πού πρέπει να ξεκινάνε, πού να καμπυλώνουν και πού να τελειώνουν. Πάρε ένα πινέλο και τοποθέτησέ το στο πλάι της μύτης σου. Η άκρη του πινέλου θα σου δείξει από πού πρέπει να ξεκινάει το φρύδι σου. Στη συνέχεια βάλε το πινέλο διαγώνια ώστε να περνάει μπροστά από το κέντρο των ματιών σου. Σε εκείνο το σημείο πρέπει να βρίσκεται η καμπύλη του. Τέλος, τοποθέτησε το πινέλο στο πλάι της μύτης και διαγώνια δείξε προς την εξωτερική πλευρά των ματιών. Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να τελειώνουν τα φρύδια σου.

3. Τόνισε το φυσικό τόξο, χρησιμοποιώντας τη σωστή απόχρωση μολυβιού, που ταιριάζει αρκετά με το χρώμα των μαλλιών σου. Σε καμία περίπτωση, μη βάψεις πιο έντονα τη μέση του φρυδιού και πιο λεπτές τις άκρες ή το αντίθετο.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS