Ο Λευτέρης Θεοδωρόπουλος και οι ομάδες του, σας καλωσορίζουν στους πιο –exclusive- top beauty προορισμούς για τα μαλλιά σας που φέρουν την υπογραφή του διακεκριμένου Έλληνα κομμωτή και της KEVIN.MURPHY , που υποστηρίζει παγκοσμίως κομμωτικές δημιουργίες για πασαρέλες και εξώφυλλα σπουδαίων οίκων.

«Μεταφέροντας πολύχρονη εμπειρία από ειδικές εκπαιδεύσεις στο εξωτερικό και την περιποίηση υψηλών προσωπικοτήτων στη Μύκονο και την Αθήνα, έχουμε δημιουργήσει μια ταυτότητα και ένα στυλ που θα σας συναρπάσουν».

«Μεταφέροντας πολύχρονη εμπειρία από ειδικές εκπαιδεύσεις στο εξωτερικό και την περιποίηση υψηλών προσωπικοτήτων στη Μύκονο και την Αθήνα, έχουμε δημιουργήσει μια ταυτότητα και ένα στυλ που θα σας συναρπάσουν, η ποιότητα των υπηρεσιών αγγίζει τα υψηλότερα standards, οι χώροι λειτουργικοί και ζεστοί, όλα λειτουργούν θετικά για την προσωπική σας απόλαυση και το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα στην εμφάνιση των μαλλιών σας, σε οποιαδήποτε περίσταση» λένε οι άνθρωποι του hair salon. 

Τα εξειδικευμένα προιόντα KEVIN.MURPHY είναι το κέντρο γύρω από το όποιο ολοκληρώνονται μοναδικές κομμωτικές δημιουργίες. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα και διαφορετικότητα που χαρακτηρίζεται από υψηλή τεχνολογία και ένα αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη. Η KEVIN.MURPHY είναι μια από τις ελάχιστες εταιρίες στον κόσμο, τα προιόντα των οποίων έχουν γίνει αποδεκτά από την ΡΕΤΑ, επειδή δεν βλάπτουν ζώα και τον πλανήτη.


Θα τα βρείτε σε ελάχιστα, αυστηρά επιλεγμένα σαλόνια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από εδώ και στο εξής και στο Ηράκλειο Κρήτης στο Σαλόνι του εκπαιδευτή της KEVIN.MURPHY στην Ελλάδα, top hair stylist, Λευτέρη Θεοδωρόπουλου.

Αποκλειστική προσφορά για τις αναγνώστριες του WOMANTOC.gr , 20% έκπτωση σε όποια από τις υπηρεσίες επιλέξουν απλά αναφέροντας το όνομα WOMANTOC. 

 

Βρείτε τα hair salon Λευτέρης Θεοδωρόπουλου στα Fb και Ig : Lefteris Theodoropoulos

 

Διευθύνσεις 

Νέα Ερυθραία : Ελ Βενιζέλου 68, Νέα Ερυθραία 

Κρήτη: Καντανολέων 15-17, Ηράκλειο Κρήτης

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS