ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Περιποίηση και μακιγιάζ γίνονται ένα με το Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20

Συνδύασε την περιποίηση του προσώπου σου με το τέλειο μακιγιάζ χάρη στο νέο Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20 της La Mer.

Περιποίηση και μακιγιάζ γίνονται ένα με το Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20

Στο ντουλαπάκι του μπάνιου μου υπάρχουν, ούτε κι εγώ δεν ξέρω πόσα, όμορφα μπουκαλάκια γεμάτα υπέροχα προϊόντα ομορφιάς. Κάποια από αυτά είναι αυτό που ονομάζω «η εύκολη λύση» και κάποια άλλα «πραγματική επένδυση» για την ομορφιά και την επιδερμίδα μου.

Είναι λίγος καιρός τώρα που είχα βάλει στο μάτι το καινούργιο προϊόν της μεγάλης οικογένειας Skincolor La Mer, το θαυματουργό Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20 που καταφέρνει σε ένα μόνο πολυτελές μπουκαλάκι να συνδυάσει το τελευταίο, απαραίτητο βήμα για την περιποίηση του δέρματος μου με ένα μαγικό στην κυριολεξία συστατικό για ένα τέλειο μακιγιάζ.

Περιποίηση και μακιγιάζ γίνονται ένα με το Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20

Κι αυτό γιατί το Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20 ενυδατώνει σε βάθος την ίδια στιγμή που χαρίζει ομοιομορφία και απαλύνει τα ορατά σημάδια γήρανσης. Ο επιστημονικός τρόπος που το καταφέρνει είναι μία από τις βασικές αιτίες που με έπεισαν να επενδύσω πάνω του. Μία ισχυρή δόση Miracle Broth ανανεώνει την επιδερμίδα και την γεμίζει ενέργεια, ενώ δύο νέα ισχυρά συστατικά, το Soft Velvet Ferment και το The Regenerating Ferment δημιουργούν νεανικό αποτέλεσμα και υφή που μεταμορφώνει την όψη του δέρματος με το πέρασμα του χρόνου.

Υπάρχουν όμως ακόμα 4 δραστικές ιδιότητες που το καθιστούν μία πραγματικά πολύτιμη επένδυση για το δέρμα σου αφού συνδυάζει όλα όσα πρέπει οπωσδήποτε να έχει ένα εξαιρετικό προϊόν foundation. Πρώτον, ένα χρώμα που παραμένει φυσικό. Δεύτερον διάρκεια καθ' όλη την ημέρα. Τρίτον, αντοχή στην υγρασία. Τέλος, πλήρη προστασία από τις ακτίνες UV, αλλά και τη ρύπανση.

Πώς γίνεται λοιπόν να μην έχει κερδίσει ήδη μία θέση στην καρδιά μου και την καλύτερη θέση στο νεσεσέρ ομορφιάς μου; Ένα πολύτιμο προϊόν που δεν θέλω με τίποτα να αποχωριστώ και ξέρω από τώρα πως θα δω τα οφέλη του πάνω στο δέρμα μου να κάνουν κάτι περισσότερο από ορατά τα σημάδια τους. Και τότε θα ξέρω καλά ότι έκανα την πιο πολύτιμη αγορά ομορφιάς, η οποία ήταν ταυτόχρονα το καλύτερο δώρο που χάρισα ποτέ στον εαυτό μου.

Μπορείς να βρεις το Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20 στα καταστήματα:

ATTICA CITYLINK – GOLDEN ATTICA – ΑTTICA ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – HONDOS CENTER ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – HONDOS CENTER ΚΗΦΙΣΙΑ – HONDOS CENTER ΓΛΥΦΑΔΑ – HONDOS CENTER ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Read Next

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.