Στο ντουλαπάκι του μπάνιου μου υπάρχουν, ούτε κι εγώ δεν ξέρω πόσα, όμορφα μπουκαλάκια γεμάτα υπέροχα προϊόντα ομορφιάς. Κάποια από αυτά είναι αυτό που ονομάζω «η εύκολη λύση» και κάποια άλλα «πραγματική επένδυση» για την ομορφιά και την επιδερμίδα μου.

Είναι λίγος καιρός τώρα που είχα βάλει στο μάτι το καινούργιο προϊόν της μεγάλης οικογένειας Skincolor La Mer, το θαυματουργό Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20 που καταφέρνει σε ένα μόνο πολυτελές μπουκαλάκι να συνδυάσει το τελευταίο, απαραίτητο βήμα για την περιποίηση του δέρματος μου με ένα μαγικό στην κυριολεξία συστατικό για ένα τέλειο μακιγιάζ.

Κι αυτό γιατί το Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20 ενυδατώνει σε βάθος την ίδια στιγμή που χαρίζει ομοιομορφία και απαλύνει τα ορατά σημάδια γήρανσης. Ο επιστημονικός τρόπος που το καταφέρνει είναι μία από τις βασικές αιτίες που με έπεισαν να επενδύσω πάνω του. Μία ισχυρή δόση Miracle Broth ανανεώνει την επιδερμίδα και την γεμίζει ενέργεια, ενώ δύο νέα ισχυρά συστατικά, το Soft Velvet Ferment και το The Regenerating Ferment δημιουργούν νεανικό αποτέλεσμα και υφή που μεταμορφώνει την όψη του δέρματος με το πέρασμα του χρόνου.

Υπάρχουν όμως ακόμα 4 δραστικές ιδιότητες που το καθιστούν μία πραγματικά πολύτιμη επένδυση για το δέρμα σου αφού συνδυάζει όλα όσα πρέπει οπωσδήποτε να έχει ένα εξαιρετικό προϊόν foundation. Πρώτον, ένα χρώμα που παραμένει φυσικό. Δεύτερον διάρκεια καθ' όλη την ημέρα. Τρίτον, αντοχή στην υγρασία. Τέλος, πλήρη προστασία από τις ακτίνες UV, αλλά και τη ρύπανση.

Πώς γίνεται λοιπόν να μην έχει κερδίσει ήδη μία θέση στην καρδιά μου και την καλύτερη θέση στο νεσεσέρ ομορφιάς μου; Ένα πολύτιμο προϊόν που δεν θέλω με τίποτα να αποχωριστώ και ξέρω από τώρα πως θα δω τα οφέλη του πάνω στο δέρμα μου να κάνουν κάτι περισσότερο από ορατά τα σημάδια τους. Και τότε θα ξέρω καλά ότι έκανα την πιο πολύτιμη αγορά ομορφιάς, η οποία ήταν ταυτόχρονα το καλύτερο δώρο που χάρισα ποτέ στον εαυτό μου.

Μπορείς να βρεις το Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20 στα καταστήματα:

ATTICA CITYLINK – GOLDEN ATTICA – ΑTTICA ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – HONDOS CENTER ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – HONDOS CENTER ΚΗΦΙΣΙΑ – HONDOS CENTER ΓΛΥΦΑΔΑ – HONDOS CENTER ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

TAGS