Υπάρχουν πολλοί λόγοι που εξηγούν τόσο την εμφάνιση των μαύρων κύκλων όσο και το αντιαισθητικό πρήξιμο που κάνουν τα μάτια μας να φαίνονται μικρά, το βλέμμα μας θαμπό και το πρόσωπο μας γερασμένο. Μερικοί απ’ αυτούς είναι η γήρανση, η κούραση, η ρινική συμφόρηση, η κληρονομικότητα, η κατακράτηση υγρών και η έλλειψη σιδήρου. Το πρόβλημα είναι γνωστό και αρκετά συνηθισμένο. Ιδιαίτερα στην χώρα μας, που απολαμβάνουμε σχεδόν όλους τους μήνες του χρόνου ηλιοφάνεια, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα και το ποσοστό των γυναικών που υποφέρουν απ’ αυτό το φαινόμενο είναι μεγάλο.   Δε θα προσπαθήσω να σας πείσω ότι με μια κρέμα θα βρείτε την λύση της ζωής σας και οι μαύροι κύκλοι θα υποχωρήσουν μαγικά.  Θα ήταν αστείο. Μπορώ να σας πω, όμως, πως στα χέρια μου έφτασε μια κρέμα που μου έδωσε πολύ καλά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή.
Μιλάω για την Pep-Start Eye Cream της Clinique, ένα νέο προϊόν που δοκίμασα πολύ πρόσφατα και έχει ανεπτυγμένη τεχνολογία που προσφέρει τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. 

Την Pep-Start Eye Cream την προτείνω με κλειστά μάτια. Ή,  μάλλον, την προτείνω με τα μάτια ανοιχτά. Ανοιχτά και πιο ξεκούραστα από ποτέ. 

Στην σύνθεση του προϊόντος κυριαρχεί μια ομάδα 7 πεπτιδίων που συνεργάζονται τέλεια μεταξύ τους για μπορέσουν να αυξήσουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, να ενισχύσουν την σύσφιξη του δέρματος και να καταπραΰνουν την φλεγμονή. Μάλιστα, η δράση ενός από των πεπτιδίων είναι ακόμα εντυπωσιακή καθώς μπορεί και μειώνει την σύνθεση της προγερίνης (progerin), μιας τοξικής πρωτείνης που προκαλεί πρόωρη γήρανση. 
Εκτός, από την πολύτιμη συνδρομή των πεπτιδίων, η Pep-Start Eye Cream ενισχύεται και με άλλα συστατικά που διακρίνονται για τα αποτελέσματα τους. Συγκεκριμένα, βρίσκουμε την καφεΐνη που καταπολεμά τους ερεθισμούς και μειώνει το πρήξιμο, το algae extract που μειώνει τους ερεθισμούς και αυξάνει την απαλότητα, το phytospingosine που δρα κατά της παρακράτησης, το molasses extract που φωτίζει την περιοχή γύρω από τα μάτια για ένα ξεκούραστο βλέμμα, το magnolia officinalis bark extract που καταπραΰνει την περιοχή κάτω από τα μάτια και το sapindus mukurossi fruit extract και caesalpinia spinosa gum που όταν συνδυάζονται καταπολεμούν την κούραση και διεγείρουν την παραγωγή ATP επιταχύνοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό.

Η Pep-Start Eye Cream εφαρμόζεται μ’ ένα σφαιρικό απλικατέρ που κάνει απαλό μασάζ στην περιοχή ενισχύοντας την καλή κυκλοφορία του αίματος. Η υφή της είναι απολαυστική και η απορροφητικότητα της μεγάλη. Όταν την χρησιμοποίησα, χρειάστηκε να ταμπονάρω την πλεονάζουσα ποσότητα με τα ακροδάχτυλα, για να νιώσω ότι έχει απορροφηθεί πλήρως και η αίσθηση που μου έδωσε ήταν δροσερή και ανακουφιστική. Το προϊόν λειτουργεί τέλεια σαν βάση για το μακιγιάζ των ματιών και η επιδερμίδα ανακτά γρήγορα ελαστικότητα και φωτεινότητα. 
Την Pep-Start Eye Cream την προτείνω με κλειστά μάτια. Ή,  μάλλον, την προτείνω με τα μάτια ανοιχτά. Ανοιχτά και πιο ξεκούραστα από ποτέ. 

Υ.Σ. την Pep-Start Eye Cream θα την βρείτε γρήγορα στα καταστήματα. Μπορεί να βρίσκεται, ήδη, στα ράφια. Αναζητήστέ την. 

 

 

TAGS