ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πενθήμερο πρόγραμμα ομορφιάς με στόχο το ρεβεγιόν

Είστε αμελείς με τις beauté υποχρεώσεις σας; Τότε τυπώστε οπωσδήποτε αυτήν τη σελίδα και τηρήστε το πρόγραμμα των 5 ημερών που σας προτείνουμε.

Πενθήμερο πρόγραμμα ομορφιάς με στόχο το ρεβεγιόν

Υπολείπονται ελάχιστες μέρες για το ρεβεγιόν και ο ελεύθερος χρόνος σας είναι περιορισμένος. Μόνο αν οργανωθείτε σωστά θα προλάβετε να υποδεχθείτε τον νέο χρόνο με την πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σας.

5 μέρες πριν

Επισκεφτείτε το κομμωτήριο σας για την βαφή ή το πέρασμα της ρίζας. Ειδικά αν πρόκειται να κάνετε μια θεαματική αλλαγή στα μαλλιά σας, δεν πρέπει να το αφήσετε την τελευταία στιγμή γιατί, πάντα, υπάρχει η περίπτωση δυσάρεστων εκπλήξεων. Αν τα μαλλιά σας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, ζητήστε από τον κομμωτή σας μια θεραπεία αναδόμησης. Επειδή, αυτές οι θεραπείες ενυδατώνουν βαθιά τα μαλλιά και πολλές φορές τα «βαραίνουν», καλό είναι να μην τις αφήνετε τελευταία μέρα, γιατί μετά θα έχετε πρόβλημα στο να κρατήσει το χτένισμα σας.

4 μέρες πριν

Πενθήμερο πρόγραμμα ομορφιάς με στόχο το ρεβεγιόν

Φιξάρετε τα ραντεβού για μανικιούρ και hair styling. Επισκεφτείτε την αισθητικό σας και ζητήστε να σας κάνει ένα καλό καθαρισμό και μια κούρα αναζωογόνησης και βαθιάς ενυδάτωσης. Τον χειμώνα η επιδερμίδα γίνεται έντονα ξηρή και τα αλλεπάλληλα εορταστικά μακιγιάζ δεν βοηθούν την κατάσταση. Την ίδια μέρα μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στα καταστήματα για να ανακαλύψετε εκείνα τα προϊόντα σώματος που ίσως δεν συνηθίζετε στην καθημερινότητά σας. Για παράδειγμα, το body butter/αφρόλουτρο που συνοδεύουν το αγαπημένο σας άρωμα.

3 μέρες πριν

Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε αποτρίχωση στο σώμα ή να περιποιηθείτε τα φρύδια σας. Έτσι θα δώσετε την ευκαιρία στην επιδερμίδα σας να επανέλθει τέλεια μέχρι το ρεβεγιόν. Όταν επιστρέψετε σπίτι κοιτάξτε με προσοχή το νεσεσέρ σας έχοντας στο μυαλό σας το μακιγιάζ που θέλετε να δημιουργήσετε. Σιγουρευτείτε ότι έχετε τα πάντα και δεν θα ψάχνετε τελευταία στιγμή την ιδανική απόχρωση κόκκινου κραγιόν.

2 μέρες πριν

Επισκεφτείτε το nail studio και ζητήστε ένα ημιμόνιμο μανικιούρ το οποίο θα σας εξασφαλίσει όμορφα βαμμένα νύχια, χωρίς ξεφλουδίσματα, για όλη τη διάρκεια των γιορτών. Γυρίστε νωρίς στο σπίτι και κάντε λίγο pampering στον εαυτό σας, ειδικά στο πρόσωπό σας. Ένα scrub θα καθαρίσει τέλεια την επιδερμίδα σας προετοιμάζοντάς την για τη μάσκα σύσφιξης και τόνωσης.

1 μέρα πριν

Απομακρύνετε την κούραση και το stress αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας σε ένα spa ή σε ένα hammam. Γυρίστε νωρίς σπίτι, απολαύστε ένα ελαφρύ γεύμα, πιείτε ένα φλιτζάνι λουίζα και ξεκουραστείτε. Έτσι, θα ξυπνήσετε φρέσκες και το σώμα σας θα βρίσκεται σε ιδανική φόρμα. Αν πρέπει να κάνετε κάτι αυτή την μέρα είναι να βεβαιωθείτε ότι το ραντεβού σας στο κομμωτήριο ισχύει και ότι έχετε στην διάθεσή σας εκείνο το ιδιαίτερο χτενάκι/hair band που χρειάζεστε για να είναι μοναδικό το χτένισμα σας.

Τελευταία μέρα

Ξεκινήστε την προετοιμασία σας αρκετά νωρίς, αλλά βρείτε χρόνο και για να ξεκουραστείτε - η μεσημεριανή σιέστα επιβάλλεται την παραμονή. Επισκεφτείτε το κομμωτήριο σας όσο πιο αργά γίνεται. Τον χειμώνα η υγρασία απειλεί τα μαλλιά και δεν θέλετε να χτενιστείτε το πρωί και το βράδυ τα μαλλιά σας να μοιάζουν άτονα και απεριποίητα. Μόλις είστε πανέτοιμη, βάλτε την τελευταία πινελιά ψεκάζοντας το πρόσωπό σας ελαφρά με ένα προϊόν που σταθεροποιεί το μακιγιάζ. Η νύχτα προβλέπεται μακριά και έτσι πρέπει να είναι.

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.