Η Shannon Harris είναι διάσημη beauty vlogger, με εκατομμύρια subsribers, στο κανάλι της στο YouTube. Η νεαρή fashion exprert από τη Νέα Ζηλανδία έχει κατά καιρούς δοκιμάσει διάφορα πειράματα ομορφιάς μέσω των βίντεο που ανεβάζει κατά καιρούς, συγκρίνοντας με αυτόν τον τρόπο μεταξύ τους διάφορα προϊόντα ομορφιάς και δίνοντας tips σωστής εφαρμογής του makeup. 

Στην τελευταία της δοκιμαστική εμπειρία η Harris υποστηρίζει πως έχει καταφέρει να βρει στα ράφια ένα πάρα πολύ οικονομικό foundation, αξίας 6 δολαρίων, το οποίο είναι τόσο αποτελεσματικό που μπορεί με ευκολία να αντικαταστήσει ένα από τα κορυφαία foundations του κόσμου, αξίας περίπου 100 δολαρίων.

Όσες εναγωνίως ψάχνουν τρόπους προκειμένου να εξικοινομήσουν χρήματα από τον έτσι κι αλλιώς φουσκωμένο λογαριασμό που κάνουν οι γυναίκες κάθε φορά που αναζητούν προϊόντα ομορφιάς, έχουν ενθουσιαστεί με τον ισχυρισμό της Harris πως πολύ συχνά ένα πραγματικά φθηνό προϊόν ομορφιάς - όπως είναι για παράδειγμα ένα foundation - μπορεί να πάρει τη θέση ενός άλλου, πολύ πιο ακριβού make up, χωρίς κανένας απολύτως να διακρίνει τη διαφορά.

Μάλιστα η vlogger για να στηρίξει τη θεωρία της έβαψε το μισό μέρος του προσώπου της με το εν λόγω πανάκριβο, φημισμένο προϊόν και το άλλο μισό με ένα οικονομικότατο και παντελώς άγνωστο και μας ζητάει να βρούμε τις διαφορές. 

Δες στο αποτέλεσμα στο βίντεο που ακολουθεί.

 

TAGS