Μια επίλεκτη ομάδα από celebrities και αγαπημένες beauty και fashion influencers είδαν τα αποτελέσματα της αναζωογονητικής εμπειρίας Darphin στην επιδερμίδα τους ενώ ανακάλυπταν το Παρίσι στους δρόμους της Αθήνας.

Αφορμή ήταν το αιώνιο ερώτημα: Τι κάνει τις γυναίκες στο Παρίσι να ακτινοβολούν τόσο φυσικά και ανεπιτήδευτα;

Σύμφωνα με τις ίδιες, ο μεγαλύτερος κανόνας ομορφιάς των Γαλλίδων είναι να φροντίζουν την «βάση» τους όσο καλύτερα γίνεται. Προσπαθούν να έχουν εκπληκτικό δέρμα, εκπληκτικά μαλλιά και εκπληκτικό σώμα ώστε να μην χρειάζεται να κάνουν και πολλά μετά. Η επίσκεψη στο ινστιτούτο για μια θεραπεία ή μασάζ είναι το ίδιο καθιερωμένη με το κομμωτήριο. Και η ιδέα ότι προτιμούν να είναι ο εαυτός τους από το να αγωνίζονται να γίνουν μια βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού τους είναι, τελικά, το μυστικό της λάμψης τους που πηγάζει από αυτή την παραδοχή.

 

Στην Αθήνα η εμπειρία Darphin εκφράστηκε με σημεία που συνδέονται με κάποιο τρόπο με τις αξίες της παριζιάνικης κουλτούρας. Τα εξαίσια αρώματα των ευγενών βοτανικών εκχυλισμάτων, η αίσθηση της μεταξένιας υφής και τα βαριά γυάλινα βαζάκια που χωράνε ακριβώς στην παλάμη του χεριού συνόδευσαν μια “γαλλική” βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, που κρύβει τα δικά της μυστικά ποιότητας και φυσικής ομορφιάς.

 

Ετσι, η Darphin, η αγαπημένη μάρκα που εμπιστεύονται και επιλέγουν οι Γαλλίδες για υπέροχο δέρμα, μας έφερε για μία εβδομάδα πιο κοντά στην ιδέα της L' Art de Vivre a la Parisienne.

Δέκα Ελληνίδες internet influencers υιοθέτησαν τις καθημερινές συνήθειες μιας Παριζιάνας. Συνήθειες που περιλαμβάνουν τον τρόπο που πίνει καφέ (ποτέ take away, πάντα στο τραπέζι κάνοντας διάλειμμα), κρασί (καθημερινά αλλά με μέτρο), ποιοτικές αγορές, από ένα καλό shirtdress μέχρι μια ποιητική συλλογή από έναν φίνο μικρό εκδοτικό οίκο.

Οι #Parisianinathens ήταν οι Ελένη Βαϊτσου, Eλιάνα Χρυσικοπούλου, Πατρίτσια Περιστέρη, Λαβίνια Σταθάκη, Ξένη Κουβέλη, Φανή Παράβαλου, Ζέτα Τσακούμη, Δανάη Κάτσαλη, Ιωάννα Σαμαρά, και Κορίνα Βρούσια

#parisianinathens #darphingreece #skincare

 

TAGS