«Υπάρχουν δύο τρόποι για να λάμπεις: είτε να αντανακλάς το φως είτε να το δημιουργείς» είχε πει Paul Claudel, ο Γάλλος ποιητής. Το φως και ο άνθρωπος είναι μια σχέση ζωής. Το φως και η γυναίκα αποτελούν μια σχέση μεγαλύτερη από τη ζωή.

Η επιδερμίδα της γυναίκας χρειάζεται το φως όπως η διψασμένο γη το νερό.

 

Η νέα σειρά Lumière Essentielle, της Darphin, ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη, βασιζόμενη σε έναν πανίσχυρο συνδυασμό από τα πιο ευγενή φυτικά συστατικά, τα οποία συμβάλλουν στην καταπολέμηση της θαμπής όψης, ενισχύουν τα επίπεδα υγρασίας και αναζωογονούν την επιδερμίδα, κάνοντας την να ακτινοβολεί. Τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα από ένα καλλυντικό;

7.000 μικροκάψουλες έχουν δημιουργηθεί μία-μία

Στην καρδιά της σύνθεσης της σειράς δρα ο επιστημονικός συνδυασμός από 7 θαυματουργά αιθέρια έλαια, που χαρίζουν λάμψη: Tangerine, Orange, Neroli, Rose, Ylang Ylang, Cedarwood και Ginger.

Το Lumière Essentielle Illuminating Oil Serum είναι το υπερκαλλυντικό της σειράς.

Η δράση του δεν μπορεί να περιγραφεί απλά με εντυπωσιακά επίθετα αλλά με επιστημονικούς όρους γιατί τα προϊόντα Darphin εξελίσσονται στα εργαστήρια.

Ο ορός του Lumière Essentielle Illuminating Oil περιέχει 7.000 μικροκάψουλες και ο λόγος που μπορούμε να τις μετρήσουμε είναι ότι έχουν δημιουργηθεί μία-μία με την μικροροϊκή διαδικασία ώστε αφενός να είναι διαχωρισμένες και αφετέρου να αιωρούνται σε υδατική κατάσταση.

Το αποτέλεσμα αυτής της επιστημονικής διαδικασίας δημιουργίας, είναι ότι ενώ οι μικροκάψουλες έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα η ελαιώδης φάση τους ενώνεται με την υδατική σχηματίζοντας μια αόρατη ασπίδα προστασίας και ενυδάτωσης, χωρίς να χρησιμοποιούνται επιφανειακές δραστικές ουσίες που μπορεί να βλάψουν την επιδερμίδα.

 

Τη στιγμή που το Lumière Essentielle Illuminating Oil Serum ακουμπά απαλά το δέρμα, απελευθερώνονται τα αναζωογονητικά  θαλάσσια εκχυλίσματα  από το Mer d'Iroise των γαλλικών ακτών, επιτυγχάνεται η ανανέωση του δέρματος με την Ν-ακετυλο γλυκοζαμίνη αλλά και η εντατική ενυδάτωσή του με το Υαλουρονικό Οξύ.

Και αν τα επιστημονικά δεν σας απασχολούν, θα σας πούμε το αποτέλεσμα με τέσσερις απλές λέξεις: «Καλημέρα Λάμψη -Αντίο Θαμπάδα».

 

 

Lumière Essentielle Illuminating Oil gel cream

Το Lumière Essentielle Illuminating Oil Serum αποκαλύπτει την κρυμμένη λάμψη και ενισχύει την υγρασία της επιδερμίδας προσφέροντας ενυδάτωση. Το θετικό αποτέλεσμα όμως πολλαπλασιάζεται με την μεταξένιας υφής κρέμα, Lumière Essentielle Illuminating Oil gel cream.

Η υβριδική της σύνθεση προσφέρει ένα λαμπερό πέπλο ενυδάτωσης με την αίσθηση ελαφρότητας ενός gel -cream και την άνεση ενός ελαίου, ενώ την ίδια στιγμή, οι φωτοδιαθλαστές που περιέχει χαρίζουν άμεσα εκτυφλωτική λάμψη.

Τα αποτελέσματα της νέα σειράς Lumière Essentielle, της Darphin, είναι εντυπωσιακά.

Πίσω από αυτό το λαμπερό άγγιγμα της νέας σειράς, κρύβονται η ενυδάτωση και η αναζωογόνηση του δέρματος και η ενίσχυση της φυσικής άμυνας της επιδερμίδας σε βάθος χρόνου. Και αυτό είναι το μυστικό που κάνει την νέα σειρά Lumière Essentielle, της Darphin,να προσφέρει ένα αποτέλεσμα φανταστικό αλλά και με αντοχή στον χρόνο.

Αυτό δεν είναι το ζητούμενο άλλωστε;

TAGS