Ο Christian Dior συνήθιζε να λέει: «Δεν θέλω οι γυναίκες να είναι μόνο όμορφες, θέλω να είναι ευτυχισμένες». Για τον Dior, η ομορφιά είναι πάνω από τα καλλυντικά. Πιστεύουμε σε ένα πιο ολιστικό όραμα ομορφιάς και ευτυχίας. Ακριβώς όπως αθλούμαστε για να διατηρήσουμε το σώμα μας σε καλή κατάσταση, ο Dior δημιούργησε ένα είδος μασάζ για να τονώσει και να διατηρήσει την ομορφιά του δέρματος.

Οι μέθοδοι του Ινστιτούτου Dior βασίζονται στο μασάζ ιστών για να ενισχυθεί η δράση του προϊόντος περιποίησης του δέρματος. Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των γυναικών, ο Dior καινοτομεί με μια γυμναστική προσώπου με τεχνικές εμπνευσμένες από το Ινστιτούτο Dior. Είναι ένας τρόπος αναπαραγωγής των μεθόδων του Ινστιτούτου Dior στο σπίτι.

Με τον ίδιο που ο καθένας ασκείται με το άθλημα που του ταιριάζει, κάθε σειρά Dior απαιτεί τις δικές της κινήσεις. Mαζί με την σωστή μέθοδο, η αποτελεσματικότητα των προϊόντων περιποίησης μπορεί να αυξηθεί.

Η νέα σειρά καθαρισμού και περιποίησης της Life είναι η πιο αγαπημένη μας καθημερινή τελετουργία.

Η νέα σειρά καθαρισμού και περιποίησης της Life είναι η πιο αγαπημένη μας καθημερινή τελετουργία. Δείτε εσείς και το κοινό σας το Skin Beauty Coaching & Face Yoga Tutorial video και μάθετε τα μυστικά Dior που θα χαρίσουν στην καθημερινότητά σας μια νότα απόλαυσης. 

#itsmylife #diorskincare #diorhydralife

 

TAGS