ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Όλες οι γυναίκες μπορούν να είναι όμορφες»: Ποια είναι η εγγονή της θρυλικής Estée Lauder, Danielle

Συνεχίζει το όραμα και την αυτοκρατορία της γιαγιάς της.

«Όλες οι γυναίκες μπορούν να είναι όμορφες»: Ποια είναι η εγγονή της θρυλικής Estée Lauder, Danielle

Το όνομα Lauder είναι για την βιομηχανία της ομορφιάς ότι είναι η οικογένεια Ford για την παγκόσμια αυτοβιομηχανία. Εμβληματικο, σπουδαίο, σημείο αναφοράς, απίστευτα επιδραστικό. Όσο για τη μυθική Estée Lauder, η οποία ίδρυσε την μεγάλη εταιρία καλλυντικών μαζί με την σύζυγό της, Joseph, υπήρξε η μοναδική γυναίκα που κατάφερε το 1998 να μπει στην λίστα του περιοδικού Time με τους 20 πιο επιδραστικούς επιχειρηματίες του 20ου αιώνα. Κι αν κάποιος κοιτάξει την ιστορία της από την αρχή μέχρι την μεγάλη καταξίωση τότε θα συνειδητοποίησε πόσο άλλαξε, πόσο διαμόρφωσε και πόσο καθόρισε όλα όσα γνωρίζουμε για τις εταιρίες καλλυντικών στις μέρες. Για την πρωτοπορία, την πολυτέλεια, την δημιουργικότητα, αλλά και το μεγάλο αμερικανικό όνειρο που δίνει σπουδαίες ευκαιρίες σε όλους αδιακρίτως.

Η Lauder έφυγε από τη ζωή το 2004 σε ηλικία 95 ετών, αλλά το όρομα της παραμένει ζωντανό μέσα στους κόλπους της οικογένειας της και συνεχίζει να εξελίσσεται πλέον χάρη στη δυναμική παρουσία μίας άλλη γυναίκας, την Daniell Lauder, εγγονής της σπουδαίας επιχειρηματία, η οποία -αν και ποτέ δεν είχε σκεφτεί ότι θα μπορούσε να πάρει στα χέρια της τα ηνία μίας τόσο μεγάλης εταιρίας- τελικά περπατάει με σιγουριά στα μονοπάτια της γιαγιάς της, δημιουργώντας μάλιστα την δική της σειρά καλλυντικών με την υπογραφή του brand.

Και το όνομα αυτής Act IV. Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης σειράς οι υπέρκομψες συσκευασίες τις οποίες αξίζει να αποκτήσει ακόμα κι αν θέλει απλά να τις στολίσει στο μπάνιο του. Ροζ-χρυσα μπουκάλια και κουτάκια επιστρωμένα με πολυτελές μάρμαρο γίνονται καταφύγιο για απαλές πούδρες, γυαλιστερά κραγιόν και αποτελεσματικές κρέμες.

Η ίδια η Danielle εξηγεί σε σχετική συνέντευξη της ότι ποτέ δεν είχε φανταστεί τον εαυτό της να συνεχίζει την αυτοκρατορία της γιαγιάς της μέχρι το σημείο που αποφοίτησε από το κολέγιο. Η εγγονή της Lauder είχε ξεκινήσει την επαγγελματική της πορεία ως ηθοποιός, προσπαθώντας να κινηματογραφίσει τον εαυτό της σε ένα στούντιο στο Λος Άντζελες χωρίς καλό φωτισμό και τα κατάλληλα μέσα για να αναδείξει τον εαυτό της. Έτσι αναγκάστηκε να μπει στη διαδικασία να αναρωτηθεί ποια προϊόντα θα μπορούσαν να τονίσουν περισσότερο το πρόσωπο της, φωτίζοντας τα δυνατά της σημεία και κρύβοντας τα αδύναμα. «Τελικά συνειδητοποίησα ότι δούλευα περισσότερο πάνω στα προϊόντα παρά στις ατάκες που έπρεπε να μάθω απ' έξω. Και έτσι κατάλαβα ότι αυτό είναι ένα πεδίο που με ενδιαφέρει πάρα πολύ και ταυτόχρονα κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με την υποκριτική».

Φυσικά, η Danielle θέλει πάρα πολύ να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο της Estée και όλα όσα εκείνη πίστευε και υπερασπιζόταν ολόκληρη τη ζωή της. «Η γιαγιά μου ήθελε όλες οι γυναίκες να καταλάβουν ότι μπορούν να είναι όμορφες. Ότι η ομορφιά είναι κάτι που ανήκει σε όλους. Ακόμα και ένα μόνο προϊόν ομορφιάς,ένα κραγιόν, ένα ρουζ, λίγη μάσκαρα, μπορούν να αλλάξουν σημαντικά τον τρόπο που αισθάνεσαι και αυτό να βγει προς τα έξω μεταμορφώνοντας σε».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

Περισσότερα από

Ομορφιά

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.