ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι νέες, ελληνικές κρέμες που «χτυπούν» το πρόβλημα της επιδερμίδας σου, ανάλογα με τις ανάγκες της

Ανορθώνουν το περίγραμμα του προσώπου, περιορίζουν τις ρυτίδες ή προσφέρουν 48ωρη ενυδάτωση.

Οι νέες, ελληνικές κρέμες που «χτυπούν» το πρόβλημα της επιδερμίδας σου, ανάλογα με τις ανάγκες της

Μία κρέμα ημέρας, όσο δυνατή κι αποτελεσματική κι αν είναι, δεν είναι εφικτό να ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και όλες τις ηλιακές ομάδες. Αναζητώντας όλες μας αυτή που θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τη σφριγηλότητα του δικού μας δέρματος, περιορίζοντας της ρυτίδες, ανορθώνοντας το περίγραμμα και προσφέροντας 48ωρη ενυδάτωση, πρέπει να εξετάσουμε σε ποια κατηγορία ανήκει το δικό μας πρόσωπο.

Ο Κορρές φέρνει στα ράφια των κασταστημάτων τέσσερις ολοκαίνουργιες κρέμες και τέσσερα ολοκαίνουργια, καινοτόμα σέρουμ καθημερινής περιποίησης, τα οποία προσφέρουν στοχευμένη δράση για κάθε επιδερμίδα, ανάλογα με το τι αποζητά κάθε γυναίκα.

Η σειρά Ελληνικό Γιαούρτι, η σειρά Καστανιά Αρκαδική, η σειρά Λευκή Πεύκη και η σειρά Μαύρη Πεύκη, εστιάζουν σε διαφορετικά ηλικιακά target groups και λύνουν τα διαφορετικά προβλήμα που μπορεί να έχει κάθε επιδερμίδα ανάλογα με τις ανάγκες κάθε γυναίκας χωριστά.

Γνωρίζοντας καλύτερα αυτές και τα ξεχωριστά συστατικά που ενισχύουν την κάθεμια από αυτές θα μπορέσεις να διαλέξεις τη δικιά σου με περισσότερα όπλα στη «φαρέτρα» σου.

1. Ελληνικό Γιαούρτι

Η συλλογή Ελληνικό Γιαούρτι της KORRES είναι το beauty superfood. Το Γιαούρτι είναι πλέον το απαραίτητο στοιχείο του «προγράμματος διατροφής» του διψασμένου δέρματος, καλύπτοντας την πιο βασική καθημερινή ανάγκη του, την ενυδάτωση, διατηρώντας, παράλληλα, την πολύτιμη ισορροπία του μικροβιώματος για δυνατό δέρμα με λάμψη υγείας. Το νέο Ενυδατικό Serum της σειράς προσφέρει ένα ισχυρό άμεσο water boost, δημιουργώντας μία δεξαμενή νερού που απελευθερώνεται σταδιακά στο δέρμα για τουλάχιστον 48 ώρες. Σε μόλις 14 ημέρες το δέρμα αλλάζει -η υφή είναι βελούδινη με μοναδική αίσθηση άνεσης και η όψη του είναι φωτεινή, υγιής. Το ελληνικό Γιαούρτι γίνεται η βάση της λευκής φόρμουλας, ενισχυμένης με extra dose πρεβιοτικών και προβιοτικών, το σύμπλεγμα WaterPatch και 3 τύπους υαλουρονικού οξέως. Η προηγμένη, φιλική στο μικροβίωμα, τεχνολογία διατηρεί την ισορροπία του, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ξηρότητας, του τραβήγματος, της θαμπής, κουρασμένης όψης.

Οι νέες, ελληνικές κρέμες που «χτυπούν» το πρόβλημα της επιδερμίδας σου, ανάλογα με τις ανάγκες της
Το Γιαούρτι είναι πλέον το απαραίτητο στοιχείο του «προγράμματος διατροφής» του διψασμένου δέρματος, καλύπτοντας την πιο βασική καθημερινή ανάγκη του, την ενυδάτωση, διατηρώντας, παράλληλα, την πολύτιμη ισορροπία του μικροβιώματος για δυνατό δέρμα με λάμψη υγείας.

2. Καστανιά Αρκαδική

Η σειρά Καστανιά Αρκαδική -παγκόσμια καινοτομία της KORRES- εστιάζει στις ρυτίδες σε όλες τις διαστάσεις τους: βάθος, πλάτος, επιφάνεια. Πολυεπίπεδη δράση που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ένα καθολικό πρόβλημα, βασισμένη στη μεγαλύτερη έρευνα στα φυσικά συστατικά του κόσμου, στην ελληνική Καστανιά που αναδείχθηκε σε ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά φυτά, και στη δημιουργία του καινοτόμου συμπλέγματος HALupeol™ που μεταφέρει για πρώτη φορά στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος την αποδεδειγμένα ισχυρή προληπτική και επανορθωτική αντιρυτιδική δράση της καθαρής λουπεόλης.

Το νέο Booster Προσώπου της συλλογής Καστανιά Αρκαδική προσφέρει δράση πολλαπλάσιας δύναμης. Η ήδη ισχυρή βάση της φόρμουλας με το σύμπλεγμα HALupeol™ και την υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών, ενισχύεται περαιτέρω με ένα νέας γενιάς blend 6 τύπων υαλουρονικού οξέος και ένα complex 8 αμινοξέων. Γεμίζει κυριολεκτικά όλα τα στρώματα της επιδερμίδας με νερό και το «κλειδώνει», σχεδόν μηδενίζοντας την απώλεια υγρασίας σε βάθος χρόνου, ενώ αυτό το mix δραστικών μεγιστοποιεί και τη, στοχευμένη στις ρυτίδες, δράση του προϊόντος. Το νέο Booster Προσώπου λειαίνει, γεμίζει και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων σε βάθος-πλάτος-επιφάνεια, με παράλληλη συσφιγκτική και υπερ-εντατική, πολυστρωματική ενυδατική δράση. Η επιδερμίδα είναι ορατά πιο γεμάτη, λεία, σφριγηλή και αναζωογονημένη. Η water gel υφή και η απουσία συνθετικού αρώματος ενισχύουν την εμπειρία εφαρμογής. Το Καστανιά Αρκαδική Booster Προσώπου συνδυάζεται ιδανικά με το serum και την κρέμα ημέρας της σειράς, ενώ μία σταγόνα στο foundation προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και λάμψη.

Το νέο Booster Προσώπου της συλλογής Καστανιά Αρκαδική προσφέρει δράση πολλαπλάσιας δύναμης. Η ήδη ισχυρή βάση της φόρμουλας με το σύμπλεγμα HALupeol™ και την υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών, ενισχύεται περαιτέρω με ένα νέας γενιάς blend 6 τύπων υαλουρονικού οξέος και ένα complex 8 αμινοξέων.

3. Λευκή Πεύκη

Οι πιο δραστικές αλλαγές στο δέρμα είναι συνδεδεμένες με την εμμηνόπαυση και η ανάγκη αναθεώρησης του τρόπου περιποίησής του σε αυτό το νέο κεφάλαιο ζωής είναι απαραίτητη. Είναι πραγματικά εφικτό η ηλικία να μην αποτυπώνεται στο δέρμα, ακόμα και μετά την εμμηνόπαυση, και το πρόσωπο να εκπέμπει τη συναισθηματική λάμψη κάθε γυναίκας. Η συλλογή Λευκή Πεύκη -που ενισχύεται με μία νέα πλούσια κρέμα ημέρας με άνω του 20% φυτικά έλαια, ιδανική για τις πολύ ξηρές και αφυδατωμένες ώριμες επιδερμίδες- γίνεται αρωγός. Υπόσχεται να επαναφέρει σημαντικές λειτουργίες του δέρματος στα επίπεδα προ-εμμηνόπαυσης, συνδυάζοντας το μεγαλείο της ελληνικής φύσης και την ανακάλυψη ενός νέου ισχυρού αντιγηραντικού συστατικού με τη δύναμη της επιστημονικής έρευνας. Αναπλήρωση όγκου και πυκνότητας, βαθιά ενυδάτωση και μείωση της εμφάνισης βαθιών ρυτίδων και κηλίδων είναι οι βασικές δράσεις της εξειδικευμένης σειράς, που οδηγούν σε λεία, άνετη, λαμπερή επιδερμίδα.

Μετά την εμμηνόπαυση καταγράφεται μείωση 30% στα επίπεδα λιπιδίων και 36% στην αναπαραγωγική ικανότητα των κυττάρων, ενώ στα πρώτα πέντε χρόνια που ακολουθούν, χάνεται το 30% του κολλαγόνου. Το δέρμα γίνεται πιο λεπτό και ευαίσθητο, σε αντίθεση με την επιδερμίδα που αποκτά πάχος, δυσχεραίνοντας την απορρόφηση δραστικών συστατικών -αυτός είναι και ο λόγος που προϊόντα που έως εκείνη τη στιγμή πρωταγωνιστούσαν στην περιποίηση, παύουν να αποδίδουν. Βαθιές ρυτίδες, ορατή χαλάρωση, ενοχλητική ξηρότητα, τραχιά υφή, θαμπή όψη, έντονες κηλίδες γήρανσης είναι τα σημάδια που αφήνει στο δέρμα.

Η δράση της σειράς Λευκή Πεύκη ξεκινάει με την επαναφορά του ζωτικού νερού και της πυκνότητας του δέρματος στα επίπεδα προ-εμμηνόπαυσης, χάρη στο καινοτομικό μίγμα φυσικών πεπτιδίων που στοχεύει στην ορμονο-εξαρτώμενη γήρανση. Παράλληλα, αξιοποιεί την ισχυρά αντιγηραντική Λευκή Πεύκη από τις υψηλότερες κορυφές της Πίνδου -την πιο πρόσφατη ερευνητική ανακάλυψη της KORRES-, για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις βαθιές ρυτίδες και κηλίδες, να επαναφέρει την ελαστικότητα και την αντοχή του δέρματος. Ειδικότερα η σύνθεση της νέας υπερ-ενισχυμένης, πλούσιας κρέμας ημέρας για πολύ ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες περιέχει άνω του 20% φυτικά έλαια και βούτυρα, προσφέροντας εντατική, βαθιά, έντονη θρέψη και άνεση σε όλες τις θερμοκρασίες και εποχές. Η φόρμουλα είναι, επίσης, εμπλουτισμένη με συστατικά, όπως spilanthes acmella, κρίνο της θάλασσας (ένα από τα πιο όμορφα άγρια λουλούδια της Κρήτης), σησαμέλαιο, υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους και εκχύλισμα μαύρης βρώμης και λεκιθίνη, ενισχύοντας το αποτέλεσμα σύσφιγξης, ελαστικού, ομοιόμορφου, απαλού δέρματος.

Η δράση της σειράς Λευκή Πεύκη ξεκινάει με την επαναφορά του ζωτικού νερού και της πυκνότητας του δέρματος στα επίπεδα προ-εμμηνόπαυσης, χάρη στο καινοτομικό μείγμα φυσικών πεπτιδίων που στοχεύει στην ορμονο-εξαρτώμενη γήρανση.

4. Μαύρη Πεύκη

Η αποκάλυψη και καταγραφή της γήρανσης της δομής της ελαστίνης και της επίδρασής της στην τρισδιάστατη στήριξη του δέρματος, ένα αιωνόβιο δένδρο με μοναδική αντοχή, η Μαύρη Πεύκη, και ένα καινοτόμο φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης, το ElastiLift-3D™, είναι τα «συστατικά» της Νο1 skincare συλλογής της KORRES, Μαύρη Πεύκη 3D, που επαναφέρει τη 3D αρχιτεκτονική του προσώπου, αναστρέφοντας τη βαρύτητα, με στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Περισσότερα από

Ομορφιά

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.