Αυτή η φωτογραφία απο το Facebook της Estée Lauder, ξετρέλανε το γυναικείο κοινό, όχι μόνο για τον λόγο που φαντάζεστε, αλλά και για έναν ακόμη καλύτερο.

Η φωτογραφία από τη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας ομορφιάς δείχνει ένα τέλειο γυναικείο χέρι να κρατά τρία ολοκαίνουργια foundation Double Wear Nude Cushion Stick Radiant MakeUp.

Και μπορεί το όνομά της νέας άφιξης στα καταστήματα ομορφιάς να είναι μεγάλο, τα πλεονεκτήματά του όπως θα δείτε, είναι ακόμη περισσότερα. Το foundation προσφέρει απαλή έως μεσαία κάλυψη που διαρκεί όσο και η μέρα σου στο γραφείο (και λίγο περισσότερο). Είναι το απαραίτητο beauty αξεσουάρ που θες στην τσάντα σου, αφού μπορείς να το εφαρμόσεις με μία απλή κίνηση χωρίς καν να κοιτάζεις στον καθρέφτη. Και το καλύτερο από όλα, χαρίζει nude, απολύτως φυσικό αποτέλεσμα καλύπτοντας άψογα τις ατέλειες και τις πρώτες σου ρυτίδες. Brilliant!

Ωστόσο όσο εμείς διαβάζαμε για τα πλεονεκτήματα του νέου MakeUp που μόλις έφτασε στα ράφια, οι φαν της εταιρείας έψαχναν απεγνωσμένα να μάθουν το χρώμα του βερνικιού στα δάχτυλα του χεριού της φωτογραφίας.

Πρόκειται για το Pure Color Nail Lacquer G8 Nudite της Estée Lauder, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις της καμπάνιας και δικαίως, αφού είναι το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει στις χειμωνιάτικες εμφανίσεις μας. 

TAGS